Lancôme Creme mousse confort dry skin

IMG_4600

  • Име -> Lancôme Crème mousse confort dry skin
  • Бранд -> Ланком
  • Приложение -> Почистващ,измивен крем за лице ($25 за 125 гр)
  • Текстура -> Крем
  • Къде? -> В парфюмериите, където се продава марката,онлайн  http://www.feelunique.com/brands/lancome
  • Оценка -> 5/6

Това почистващо мляко не е лошо,но не е и това,което търся на ниво измивно средство.Обичам пенливи продукти,които да оставят кожата ми скърцаща от чистота.Такъв ефект при Lancôme Crème mousse confort dry skin не наблюдавам.От друга страна,този крем омекотява лицето ми и го прави толкова приятно на допир.

Нямам суха кожа,бих казала,че е нормална към смесена през летните месеци,но въпреки това,формулата ми се отразява добре и отговаря на състоянието й.Съжалявам наистина,че консистенцията е тоалетно мляко за почистване,отколкото пенлив гел(в допълнение,Ланком тестват върху животни).Не знам дали бих купила в пълноразмерен вариант,макар,че както казах,продуктът не е за отминаване с лека ръка.Ухае толкова приятно на рози,съдържа също така масло от шипка.( спонтанно ми се хапва филийка със сладко от шипки).

Според обещанията на етикета,Ланкомският крем омекотява,подхранва,почиства в дълбочина,озарява кожата,предпазва я от изсушаване.Не запушва пори и не предизвиква кожни раздразнения.Офталмологично тестван.

В интерес на истината,чак такава приказка не е,но кожата ми определено е омекотена и приятно изчистена.Не се справя с водоустойчив грим,размазва спирала,молив,сенки.

Оценка 5/6  На снимки виждате продукт в делукс размер от 60 мл,подарък към поръчка в сайта на http://www.lancome-usa.com/.Оригиналното количество е 125 мл.Икономичен е,ползвам от около месец и съм едва на половината.Формулата е лепнеща и няма да не се отмие с вода(за разлика от тоалетните млека).

IMG_4674IMG_4614 IMG_4641

This entry was posted in Lancôme, Бяла козметика. Bookmark the permalink.

Leave a Reply