The body Shop Honey & Oat 3in1 scrub mask

IMG_9099

Този мултифункционален продукт на “Дъ Боди Шоп” е закупен по време на престоя ми в Англия,затова по памет ще кажа,че струва около 10-12 лири за 100 мл,удобно скрити в симпатична,пластмасова кутия.В Щатите е на цена от $17,което ми се струва леко овърпрайснато.

Бранда ми е познат само чрез маслата и душовете за тяло (Moringa серията ми е най-предпочитаната сред богатата гама).Любопитството ми надделя,откъдето и причината за тази публикация.

IMG_9010 IMG_9011

Според етикета,тази чудотворна каша ще почисти,ексфолира,избистри,полира и омекоти кожата благодарение на меда и овесени ядки,като основни съставки в съдържанието.И докато сме на тази вълна,и сега, с още по-обеднели познания по химия от ученическите години,не виждам досадно вредни съставки в направата на крема(специалистите да кажат своята дума).Във всеки случай на мен ми действа приятно на кожата – засъхва в рамките на 15-на минути,не се рони и ухае толкова..вкусно.Има вид на мюслите с (бадемово!) мляко и мед,които хапвам сутрин.

IMG_9086

Ако кажа,че е Уау,Уау продукт,ще излъжа.Напълно заменим е,има купчина по-добри маски на пазара,но въпреки това,усещам кожата си мека и приятна на допир.Не се справя с черни точки,не бори зачервявания,пъпки,бръчки,но някак си освежава лицето.В смисъл,не очаквайте резултат,такъв,какъвто бихте получили с тежката артилерия козметика,да речем,че Honey & Oat 3in1 scrub mask е лека маска за всекидневна употреба.

Ще си я изразходя с удоволствие.Ако трябва да давам оценка,бих се колебала между 4,5-5/6.Препоръчва се за нормална към суха кожа.

IMG_9023 IMG_9067

This entry was posted in Бяла козметика, Маски за лице. Bookmark the permalink.

2 Responses to The body Shop Honey & Oat 3in1 scrub mask

  1. Elena says:

    Чувала съм, че някои момичета направо боготворят овесените ядки като продукт за почистване на лицето, таз определено ме заинтригува с тази маска 🙂 Бтв, днес си получих поръчката със сапунчето с мед, и то ухае МММММ <3

    • coquelicotta says:

      Досега не съм си правила маски с овесени ядки,предпочитам да ги хапвам.Бих пробвала обаче.Да си го ползваш с удоволствие. 🙂

Leave a Reply