O.P.I San Francisco collection (fall-winter 2013),EMBARCA-DARE YA!

opi_fallwinter2013_sanfrancisco_collection

EMBARCA-DARE YA!($9 за 15 мл) е единственият цвят сред всички 15 лака от последната излязла на пазара колекция на ОПИ – Сан Франциско,който ми грабна окото.Да речем,че не беше любов от пръв поглед,даже и от втори не беше.Не съм впечатлена от колекцията,въпреки богатият избор,не са невиждани нюанси.На промо снимките,с килограмите фотошоп – лаковете изглеждат до един лъскави и прекрасни.

EMBARCA-DARE YA! не купих от раз,прегледах ревюта в чуждестранни сайтове и едва тогава се върнах за него.Хубаво де,не беше първа опция,отидох в парфюмерията с идеята да купя лак на Zoya,но предложението на ОПИ спечели дуела по хубост.

Интересна багра е,спор няма.На светлина има вид на узряла малина,на сянка или изкуствена светлина,лакът бива лилавеещо цикламен…както летен,така и есенен цвят.Силно покривен,макар,че за добър вид са необходими 2 четки(както е показано на снимките).Ултра шимерна формула за адмираторките на бляскави лакове(мега досадна за снимане).Трайност при мен – около 2 до 3 дни с основа/топ.Лакът силно наподобява Bogota Blackberry,който всъщност е една идея по-винен от EMBARCA-DARE YA!

П.С. За публикацията на това ревю ми бяха нужни около 4 часа,от които 3 в снимане на общо 520 кадъра.Пропилях си денят,глобално погледнато и разбих не знам колко нерви!

IMG_1238 IMG_1168 IMG_1206 IMG_1222 IMG_1562 IMG_1250 IMG_1516

This entry was posted in Лак за нокти. Bookmark the permalink.

Leave a Reply