Chanel Hydra beauty Serum

IMG_1598

 • Име -> Chanel Hydra beauty Serum/hydratation protection éclat
 • Бранд -> Шанел
 • Приложение -> Хидратиращ серум ($135 за 50 мл)
 • Текстура -> Флуид
 • Къде? -> В магазините, където се предлага марката
 • Оценка -> 6/6  
 • Състав -> На снимката

Голяма фенка на Шанел никога не съм била.Имам средно добър опит с бранда,на път за парфюмерията не се оправям първо към кокошанелските етажери,но ето,че съм с нова придобивка – хидратиращ серум за лице Hydra beauty Serum.Идват студени месеци,кожата тенденционно се изсушава и изпръхва.Хидратацията на лицето и тялото е задължителна,за да може тя да изпълнява коректно функциите си.За мен ключът към добре изглеждаща кожа е подхранване+хидратиране.Колебаех се между няколко марки и продукти,в крайна сметка се спрях на Шанел заради положителните отзиви.

Хидратиращият серум се предлага в опаковки от 30 и 50 мл,на снимките показвам големият размер,който при ежедневна употреба сутрин и вечер би ми стигнал за..знам ли?.. 3-4 месеца по груби сметки.Има консистенция на средно гъст бял крем,което би ме изненадало преди няколко години,но не и сега.Винаги съм считала(до преди да започна да ползвам),че серумите са прозрачни,мазнеещи флуиди и такива трябва да бъдат всички.

Конкретно за варианта при Шанел – разкошно плодово ухание,абсорбира се на момента,лека формула,която прави кожата мека и нежна на допир.Не омазнява,не оставя мазен слой,не оставя следи от непоет продукт(т.н кир ефект).Обещава свежо,отпочинало и защитено от външни влияния лице.Има ефект и вид на хидратиращ крем,който би могъл да бъде носен самостоятелно или в комбинация с втора грижа.За себе си избрах индивидуална употреба през деня,а преди лягане,комбинация с нощен крем,добре се съчета с  Jurlique Herbal Recovery Night Cream.

Продуктът идва в стилнен и класен контейнер,много здрав и нямащ вид на податлив за чупене.Вградена помпичка,идеална за дозиране.

Според клинично изследване на 29 участници,в рамките на 4 седмици употреба,и под зоркото око на дерматолог,твърдят,че кожата им е 81% по-хидратирана от преди,86% я чувстват защитена,79% с избистрен тен и 90% от тях я намират за свежа и бляскава.Почти всички запитани,97% са на едно мнение по отношение на омекотяващият ефект на серума.

Increase in skin hydration: 81%
Skin is protected: + 86%
Complexion is more even: + 79%
Complexion is more luminous: + 90%
Skin is softer: + 97%

Оценка 6/6 За себе си,след около 10-на дни употреба,мога да кажа,че кремът-серум си заслужава вниманието,употребата и парите.Усещам кожата си озарена и добре хидратирана,друго не търся на този етап.Ценово,продуктът не е от най-приветливите,но все пак е Шанел,все пак е с разработена и изпипана формула.Предлага се във варианти от 30 и от 50 мл.Мисля,че ще повторя покупката.Не мога да бъда категорична,защото обичам да експериментирам с различни марки/продукт.

IMG_1610 IMG_1709 IMG_1614IMG_1629 IMG_1707 IMG_1688

 

This entry was posted in LUXURY BRANDS, Бяла козметика. Bookmark the permalink.

4 Responses to Chanel Hydra beauty Serum

 1. Elis says:

  Благодаря за прекрасното ревю, което ме нави да си го взема. Лоша Рали! :*

 2. coquelicotta says:

  Няма да сбъркаш.За хидратиране,подхранване и омекотяване на кожата е идеален.За бръчки,пигментация,лишеи – тук вече няма да помогне,си мисля.

 3. Happy says:

  Здравей, много харесвам блога ти и лично аз смятам, че е един от най-добрите български бюти блогове – снимките ти са много качествени, ревютата изчерпателни и ясни.
  Не знам, дали се включваш в “тагове”, но реших да те призова тук за Versatile Blog Award: http://myhappypond.com/2013/09/versatile-blog-award/

 4. coquelicotta says:

  Не съм в течение,но ще прочета по въпроса.Какво трябва да направя,за да заслужиш тaзи награда?

Leave a Reply