Lancôme Bi-facil double action eye makeup remover

IMG_5392

Тази мостра на почистващата течност за околоочен грим на Ланком,получих като подарък към поръчка,която случайно намерих при резервите.Всъщност,носих си я в България и мислих,че съм я оставила там.Заинтригувана съм,защото е подходяща за чувствителни очи,а вмомента имам проблем със сух и опъващ контур(зимните месеци е кошмар).В допълнение,очният крем,който ползвам ми предизвика алергия.Като цифри,на американски звучи 125 мл за $28.

Почистващата смес ухае приятно,ненатрапчиво флорално.Гримът,дори водоустойчив се отстранява отраз,без да оставя следи,но тази формула се оказа супер мазна и категорично не мога да я изтърпя върху кожата.

IMG_5397

Имам чувство,че съм мръсна,че съм разсипала бутилка олио върху себе си,очаквах по-водниста смес.Преди употреба трябва да се разклати контейнера,за да се смесят двата вида течност и така да почистят максимално добре насложеният грим.Офталмологично тестван продукт.

ВЕРДИКТ -> Не бих купила в пълен размер,въпреки че като резултат не мога да се оплача въобще и въпреки положителните ревюта онлайн.Предпочитам почистващите ми средства да са под форма на тоалетно мляко или измивна пяна,но в никакъв случай тип олио.

В този линк ще откриете информация за състава,раздробен по елементи и вредите,които нанасят върху тялото. http://www.ewg.org/skindeep/product/122074/LANCOME_BI-FACIL_DOUBLE-ACTION_EYE_MAKE_UP_REMOVER_(2007_formulation)/

IMG_5405

IMG_5413

 

This entry was posted in Lancôme, Грим. Bookmark the permalink.

Leave a Reply