Clinique Whole lotta Candy Chubby sticks

IMG_7416

 • Име -> Clinique Whole lotta Candy Chubby sticks 
 • Бранд -> Клиник 
 • Приложение ->  ($25 за 3 х 1,2 мл)
 • Текстура -> Крем 
 • Къде? -> В магазините, където се предлага бранда
 • Оценка -> 6/6    

С голямо желание започвам това ревю,защото ще ви занимая с продукти,които харесвам и бих изкупила във всички възможни цветови вариации.Става въпрос за Chubby sticks на Клиник,които представляват цветни балсами за устни под формата на дебели моливи,много удобни за ползване.Толкова практични,че дори не се налага да поглеждам в огледалото.Не е за вярване,но лято 2012 изкарах почти изцяло само с Super Strawberry.

Харесвам това,че освен прилично пигментирани,оставят устните меки,хидратирани и подхранени.Не липсва и приятен отблясък.Дълготраен цвят не е след предимствата,персонално подменям на всеки 2 часа максимум.Искам да уточня,че след класическата версия((sheer) на Чъби стиковете,Клиник предложиха и втора линия(intense) с още по-пигменирани и тежки цветове.Снимките са от Гугъл,предполагам от промо пакет.

Sheer колекцията: Clinique-Chubby-Stick-Moisturizing-Lip-Colour-Balm-New-Shades-New-Colors-2012

Intense колекцията:

Chubby Stick Intense

Сетът,който закупих,включва 3 делукс нюанси Pudgy Peony,Two Ton Tomato и Voluptuous Violet.Много ми допадна идеята,избягвайки натрупването на грим,чрез мини размери,да мога да експериментирам с повече цветове.

IMG_7422

Pudgy Peony e в цвят фушия,който на устни силно розовее.Two Ton Tomato е любимият ми сред трите предложения,в цвят мандарина(не знам защо са го нарекли домат?),който на моите устни оставя силна оранжева следа.Voluptuous Violet,въпреки,че е най-тъмен като нюанс и оставя впечатление за дълбок цвят,на устни е най-слабо оцветяващ.Балсамите са,както казах,с хлъзгава консистенция и шимерен ефект.Съставът е обогатен с масло от ший и масло от манго,откъдето и този овлажняващ и омекотяващ ефект.

Препоръчвам ви!

IMG_7504

 

This entry was posted in Clinique, Грим. Bookmark the permalink.

One Response to Clinique Whole lotta Candy Chubby sticks

 1. Vesela says:

  Хубаво ревю. Аз от доста време им се чудя и накрая мисля да ги пробвам . Още съжалявам за Black Honey Almost Lipstick, беше толкова хубаво , а сега го няма ,
  От Intense серията ги пробвах на ръка и също много ми харесаха като че ли повече.

Leave a Reply