Дева балсам за ръце с невен

IMG_9517_2

Харесвам продуктовата серия на Дева с био екстракти и всеки път,когато се прибирам в България,си купувам по нещичко.Този път си взех балсам за ръце и маска за лице ДЕВА,ГРИЖА “ПЪРВИ БРЪЧКИ” ХИДРАТИРАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ,за които мога да споделя хубави отзиви. Кремчето попива на момента,не оставя мазен ефект и омекотява и хидратира кожата.Не е суха и опъваща както преди. 

IMG_9580_2

Разбира се,този ефект не е дълготраен и след час отново повтарям с крем(независимо дали е скъп или хипермаркетски продукт)..всъщност почти непрекъснато ползвам.И преди съм споменавала,че имам екзема от детство(нелечима),което е оставило в мен дисциплина непрекъснато да се грижа за ръцете си.Това,което не ми харесва и трудно мога да свикна е острата миризма веднага при намазване,която не е неприятна,но е силна и дразни чувствителният ми нос.Няколко минути по-късно се изпарява и на кожа е едва доловима.

IMG_9499_2

Нямам спомен за цената на балсама,но не мисля,че е повече от 3-4 лв за 75 мл.Като човек,който изразходва навярно по 20 тубички годишно,скъпи,по-скъпи и дрогерийни марки,ви казвам,че аз,за себе си,не виждам разлика в крем за ръце от 50 лв и такъв,закупен от кварталният супермаркет.Приоритетни са натуралните кремове с изчистени състави и непредизвикващи раздразнения,защото не съм сигурна как ще се отразят химиите на автоимунните ми болежки.

IMG_9527

Друг крем,който пробвах и захвалих това лято беше ДЕВА BIO VITAL КРЕМ ЗА РЪЦЕ И НОКТИ С БИО МАСЛА,в случай,че сте в магазина,имате нужда от крем  и се колебаете на кой да се спрете.Аз персонално бих посегнала към Дева.

IMG_9488_2

This entry was posted in Натурална Козметика. Bookmark the permalink.

One Response to Дева балсам за ръце с невен

  1. Gabriell says:

    Много хубава им е тази линия като цяло. И пастата за зъби също! 😀

Leave a Reply