OPI Cosmo-not tonight honey!

IMG_9162_2

Безспорен красавец е този цвят,толкова непретенциозен и в същото време излъчващ класа и елегантност.Лак в шампанско,който би носила една кралска особа,както в ежедневието си,така и на официални приеми и срещи. Не изисква никакъв дрес код,може да се комбинира успешно с всяка дреха.Формулата е кремообразна,с лек глоси финиш.Въпреки,че изглежда крехка багра,покрива напълно на два слоя.За моя изненада,на снимките съм с 4-ти ден лак и все още изглежда прилично(чудо!!).Не съм си мечтала,че ще мога да задържа цвят на мазната ми плочка,повече от три дни,при това със задължителната база и бързосъхнещ топ.

Нямам представа дали OPI Cosmo-not tonight honey! е част от колекция,не е нов нюанс на пазара.Ако не обичате вибриращи нюанси,залагате на класиката и ефекта…защо не си го купите?:) $9 за 15 мл.

P.S. Лака участва в OPI Russian Collection Fall 2007,която се е оказала супер успешна и все още произвеждат и пласират в търговската мрежа лакове с въпросните нюанси.Погледнах в гугъл из блогове на “колежки” и съм съгласна,че Руската серия е добре подбрана и измислена.Хвърлих око на още няколко цвята,но едва ли ще ги намеря толкова лесно..може би случайно,докато си ровя из ULTA.

IMG_9140_2 IMG_9148_2IMG_9145_2 IMG_9205_2 IMG_9222_2

This entry was posted in Лак за нокти. Bookmark the permalink.

Leave a Reply