Clarins daily energizer cream

IMG_7689

  • Име -> Clarins creme eclat du jour / daily energizer cream
  • Бранд -> Кларинс 
  • Приложение -> Крем за лице за сияйна кожа($28-30 за 40 мл)
  • Текстура -> Крем
  • Къде? -> В магазините, където се предлага бранда, online http://www.feelunique.com/brands/clarins/daily-energizers
  • Оценка -> 5/6

Серията Daily Energizers включва почистващ гел, крем за нормална към мазна кожа,същият крем във вариант нормална към суха кожа, лосион и почистващ тоник (не включва нощна грижа, серум и маска).Най-подходяща за дами между 18 – 30г.Казвам най-подходяща, защото продуктите са предназначени да освежат, озарят, омекотят и подхранят кожата…все неща, които търси една жена, независимо на колко години е.Серията не се предлага в Щатите (освен лосиона за лице).

Крема комбинирам с почистващият гел от същата серия, за който ще спомена в следващи публикации. Въпреки, че основната композиция на крема е вода и глицерин, съдържа също така витамин С, доволно количество екстракти от корени, цветя и гинко билоба. Няма парабени, но включва друг вид консерванти – phenoxyethanol и methylisothiazolinone, също така алергени.Не съм изненадана от композицията на крема, тъй като Кларинс са известен бранд с богати (и интересни) съставки в продуктите си.

Оценка 5/6. Лекa формула, която попива бързо и не оставя мазен филм. Мирише приятно на плодове,трайно ухание остава и върху кожата (есенция на кайсия и праскова).Не забелязвам допълнително озаряване,нито някакъв Уау ефект на кожата си, но въпреки това крема ми допада на средно ниво,защото омекотява и подхранва прилично.Aко нямате проблемна кожа,не борите бръчки и подпухналост, смятам,че това кремче отговаря за вашите изисквания,особено за млади момичета.

IMG_7717 IMG_7725 IMG_7751 IMG_7748

This entry was posted in Clarins, Бяла козметика. Bookmark the permalink.

Leave a Reply