Glossybox USA (august 2015)

IMG_9410

 

Опитвам се да започна това ревю в бодър тон,но някак си,не ми се получава.Не ми харесва почти нищо от кутията – бедно и скучно съдържание,без никакво изобилие.Къде са продуктите за коса,къде са продуктите за тяло,къде са маските за лице/кремовете/ексфолиантите? Марки – непознати и такива,на които нямаш голям достъп,в смисъл,че ги няма в американските парфюмери,и дори да ти хареса нещо,единственият начин е да поръчваш онлайн.

Продуктът,който единствен грабна интереса ми и е на бранд,който е популярен тук, е почистващият гел за лице с глина на GlamGlow в 30 мл,количеството е достатъчно,за да изградя една добра представа за действието му върху кожата ми.Вече тествах на няколко пъти и мога да кажа,че почиства добре,но не е пенлив,а по-скоро с конситенцията на каша.Не би допаднал на всеки и за мен персонално,не е най-иновативното,което някога съм ползвала.

Лака na Sparituals в шимерно пепеляворозовеещо не е лош,но нанесен върху ноктите ми,не държи повече от 2 дни.Марката е далеч от любимите ми и не бих закупила от магазин.В кутията също така ще намерите – праймър за мигли преди нанасяне на спирала(непробван),без който спиралата ви ще издържа също толкова дълго,колкото и комбиниран с въпросният продукт,черен молив за очи(непробван) и балсам за устни в 10 мл тубичка на поредната измислена марка.

Ако трябва да давам оценки – 2/5.За съжаление септемврийската кутия(вмомента пиша ревюто с месец закъснение) няма да се окаже по-добра.

Съдържание:

1. Glamglow – 30 ml.

2. SPArituals – full size, $12 за 15 ml.

3. Lollipops Paris  lip balm Delicieuse – full size, $5,50 за 10 ml.

4. Pop Beauty Kajal pen – full size, $10 за 1 g.

5. MANNA Kadar conditionning lash primer – full size,$24 за 4 g.

This entry was posted in Glossybox USA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply