Empties (1)

IMG_5449

1.Финиша за коса на Moroccanoil е мнoго добър,прибира фриз,дава блясък и подреденост.Има силна,за мен неприятна миризма.
2. Серум за околоочен контур на Estee Lauder.Имам го от много отдавна,отворен,ползван и забравен из шкафове.Изхвърлям го почти пълен,защото е застоял.
3. Нощна грижа за коса на Alterna – приятен продукт,работи на мултифункционално ниво.Бих купила повторно,но вмомента фокусирам над друг.
4. Крем против изпотяване(купен от България) Garnier Neo – също приятно кремче,което върши работата си.Не оставя бели петна по дрехите,попива веднага.Миризмата му е приятна,но от всички предложения,само този вариант като ухания ми хареса.Бих купила повторно,но в Щатите не се продават.
5. Крем за ръце на натуралните Pacifica.Мисля,че това ми е 4-5ти крем на бранда.Не е най-доброто,което съм ползвала,но прилично омекотява кожата,не оставя мазни следи,с гъста и мазнееща консистенция.Харесват ми опаковките – интересни и шарени.Ухае на кокос и жасмин.Имам още 2-3 (с други ухания),които те първа да ползвам.
6.Балсами за устни
Nuxe в бурканче,което много от вас са ползвали.Не ми харесва как е поднесен.Иначе не е лош,за много изпръхнали устни не ми помага.Засега не бих подновила покупката.
L’occitane – Това вече е най-най-най-добрият балсам за устни,които съм ползвала.Това навярно ми е 6-то балсамче.
7.Крем за околоочен контур Redermic La roche.Това ми е трета опаковка.Стига ми за 20на дни,мажа по 3 пъти на ден.Попива,омекотява,хидратира.Добро е,но за $45 и малко отгоре струват вариантите при Ланком/Есте например.Идеята ми е,че марката е овърпрайсната тук.
8. Маска за лице на The body Shop.Застояла и с нищо невпечатлила ме,хвърлям я почти цяла.При съхнене,изпадат парченца от лицето.

This entry was posted in EMPTIES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply