Empties (3)

IMG_6521

Крема за лице на Naobay(2х30мл) беше в Глоси кутия.Ужасен крем,пресушаваше и опъваше кожата ми.Използвах го за деколтето и врата.
Няколко продукта за коса на PHYTO.
– Phytojoba – хидратираща маска за суха коса.Разплита,дава блясък.Не беше лоша,но съм с много суха коса и предпочитам по-мазна формула.Бих купила повторно,но не на този етап.
– Phyto 7 – хидратиращ крем без измиване за суха коса.Не ми харесва миризмата,прекалено билкова.Предпочитах да го ползвам на вече подсушена коса,защото прибира фриз и не омазнява,слепва косата.Не бих купила повторно,защото има далеч по-добри финиши от този на пазара,Плюс това смятам,че не си заслужава $30/50 мл цената.
– Phyto spray volume intense – спрей за обем на косата.Няма да купя повторно(даже си мисля,че ми беше подарък към поръчка),защото прави косата на клечки и не видях кой знае какъв ектра обем.Формулата е обогатена с протеини и полезни екстракти,което е голям плюс за мен.

Крем за ръце на марката I love,пак в кутия на Глоси.Отвратителен е – една такава водниста формула,въобще не хидратираше кожата ми и само половин час след ползване,усещах ръцете си сухи и отново посягах към крема.Много бързо го изразходих и нямам никакъв интерес към марката и асортимента им.Миризмата обаче беше разкош,толкова плодова и ухаеща.Самото кремче е в сладурско розов цвят.

Не съм фен на сухи шампоани,но този на Bed Head – Rockaholic dirty secret ме спечели.Не оставяше бяла следа и почистваше косата.За моментен ефект – много добре,иначе предпочитам чиста,изкъпана коса.
Другият продукт е спрей за блясък с лека фиксация.Ок продукт.

Олио за тяло на Clarins – ползвано два пъти.Не понасям тежката,химична “цитрусова” миризма.Без да преувеличавам докарваше ми повдигане.

This entry was posted in EMPTIES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply