Empties 18

Ще започна с Pacifica,които са натурална козметика(бяла,цветна) с голям асортимент и интересни колекции в най различни аромати и съставки.Напомнят ми на Rituals,макар че Ритуалс за мен са двойно по-качествени.Изхвърлям 2 опаковки боди масло за тяло,които бих казала,че са далеч от представите ми за масло,по-скоро ги асоциирам с боди лосиони.Попиват бързо,имат чудесни аромати,Ок хидратация без повече.
Също на Пасифика – два крема за ръце.Средна хубост,средна хидратация.Ползвала съм много по-добри кремове.Отново – чудесни аромати.

Juice Beauty – Натурална козметика на прекспонирани за мен цени.
1. Тоалетно мляко – с мъка го изразходих.Рядко,не се справя с очен грим,мирише на странно.Със сигурност няма да повторя.
2. Подхранващ крем за лице Nutrient moisturizer – богат,мазен крем за лице,който ми хареса(и преди съм го ползвала).За съжаление съм го забравила и изхвърлям сега полу пълен,защото мирише на гранясало.Въобще,продуктите на марката хич не са трайни и лесно се развалят..пък може и това да е идеята на натуралната козметика.

Dessange Paris – 2 шампоана за коса,и двата са средна хубост,пенливи и добре измивни..особено зеленият,който е балансиращ за мазни корени/сухи краища и съдържа глина.Оранжевият е за руса коса и тъй като съм ползвала цялата серия California Blonde,не са нищо впечатляващо откъм запазване на цвета и възстановяване на косата.
Не мисля,че ще ги подновя,има много по-добри продукти на пазара.

Alterna CC caviar cream 10 in 1 – поредна опаковка,един от любимите ми финиши за коса.Също така Алтерна са #1 любимата ми марка про продукти и си ги купувам/ползвам с удоволствие.

Living Proof Perfect hair day night cap – Мисля,че и преди съм ги споменавала в темата.За мен това е най-добрата нощна грижа за коса.Това ми е 2-3та опаковка и единствено я заменям с тази на Алтерна.

Living Proof Restore Repair leave in – Крема без отмиване от възстановяващата им серия Restore.Отново качествен продукт на бранда,който изразходих с желание.Ще подновя.Цялата им серия,заедно с тази за обем Full са ми най-предпочитаните на ЛП.

TIGI Catwalk Curls rock – Отново крем без отмиване,но този път на Тиги за къдрава коса(купуван за мм).Неизползван(поради незнайни за мен причини),застоял в резервите с месеци,може и 2 години,и хвърлям неотварян.Пробвах на моята коса – отне от обема и ми я сплеска.

This entry was posted in EMPTIES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply