Empties 20

1. Lierac demaquillant douceur 
Много държах да ви споделя мнението си за тази почистваща грим мицеларна вода.Бях в Германия за няколко дни и сложих в багажа тази опаковка,заради практичните 50 мл(идеални за пътуване),а и какво можеш да му сбъркаш на мицеларната вода?! Оказа се,че не е така.Абсолютно никакъв грим не почиства,а размазва спирала,сенки,моливи за очи,червила,пресушава и опъва кожата.Наложи ми се на място да си купя тоалетно мляко,а въпросната миц. вода на Лиерак я излях и единствено заради тази тема,запазих шишенцето и дори празно,си го помъкнах обратно в Щатите.
Не помня кога за последно съм била толкова издразнена на козметика.Не ви я препоръчвам.

2. Guerlain Abeille Royale face treatment oil – олио за лице.Обожавам го,много ми е любимо и след като поразчистя запасите,ще си купя повторно.Харесва ми формулата на воднисто олио,което бързо попипа и прави кожата мека,светеща(в приятния смисъл на думата) и ухаеща приятно.Пипатка в наличност за удобно нанасяне,30 мл в масивно стъклено шишенце.Аз го приключих за около месец при ежедневна употреба на лице и шия.

3. Lee Jiham Dr+ care vita propolis Ampoule – отново олио-ампула за лице,с идентична на Герлен текстура на воднисто,бързоабсорбиращо се от кожата олио.Поднесено е в шишенце с пипетка,15 мл и струва около $40.По-склонна съм да дам $120 за това на Герлен и някак си,дали защото е марка и й имам доверие,съм ок с цената,докато това на Лий Жихам(не съм сигурна в произношението) ми се струва надценено.Бих пробвала други неща на бранда,корейски,особено крема за лице от същата серия като олиото.

4. OPI RapiDry – спрей за бързо съхнене на лак.Поредна опаковка,ползвам само това от години,а останалите които съм тествала по това време,не са и на половина добри.Действа моментално,лака съхне за 2-3 минс.

5. Wella Enrich Self Warming mask – самозатопляща се маска за коса,за суха коса без блясък и виталност.Имам я от много време,на половина ползвана.Хвърлям я,нищо особено,а и това парене на скалпа не ми понася.

6. Soap&Glory Heel Genius foot cream – Мноо хубав крем за крака – омекотява,хидратира с приятен аромат и леко гелообразна,синя консистенция.Бих подновила покупката.Имам и няколко други продукти за тяло на марката,доколкото съм запозната е френска.Не са лоши.

7. Rituals – много любима марка козметика за тяло.Досега имам само едно тяхно разочарование,за което ще поговоря в следващите публикации.От Германия си взех една кошница с нови неща и нямам търпение да ги ползвам.
Споделям празни опаковки на 2 крема за тяло от сериите The ritual of Dao и The ritual of Sakura – богати кремове,с прекрасни аромати и добра хидратация.От серията The ritual of Dao изразходих и крема за крака,който е доста летен,защото охлажда краката(имам мента,доколкото помня).
Имам също така изразходен скраб за тяло на The ritual of Sakura – препоръчвам на момичетата с нежна и лесно наранима кожа.Този е много щадящ,ароматен и чудесен.
Последната празна опаковка е на крема за ръце Rituals Ginko’s Secret за суха и екстра суха кожа.Отново брз забележки.

This entry was posted in EMPTIES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply