Vichy Aqualia Antiox Pro-Youth Antioxidant 24Hour Hydrating Fluid SPF 12

IMG_2346

  • Име -> Vichy Aqualia Antiox Pro-Youth Antioxidant 24Hour Hydrating Fluid SPF 12
  • Бранд -> Виши
  • Приложение -> Хидратиращ флуид за лице, 40 мл 
  • Къде? -> В аптеките, където се предлага марката
  • Оценка -> 5/6   

Ще бъда лаконична в този пост, бързам, а и не знам какво толкова да кажа за този крем. Средна хубост, добра марка – Виши. Докато живеех във Франция, бранда беше най-използваният и предпочитан от мен, но тогава не можех да си позволявам висша класа Диор и Шанел на всяко събуждане и заспиване. (скромни студентски години).

Виши, както и други медицински марки – Авен и Ла Рош Позе (нямам идея защо ги наричат медицински, дали защото се предлагат в аптеките?) се продават в Щатите, но са на почти двойни цени от тези в Европа. Аквалиа Антиокс например струва $30.Държат ниво на френска марка, а всички знаем, че продукт с етикет Made in France е свързан с естетично, красиво, качествено, културно, изтънчено и т.н. Простете симпатиите ми относно Франция, но ми е голяма слабост.

По темата, приятен розовеещ крем ( не оцветява кожата) с приятна, не мога да я определя, миризма. Когато го ползвах през горещите месеци, ми идваше мазен и го усещах тежък на кожата си. Сега, през зимните месеци, ми понася по-добре. Усещам хидратация, но не бих казала, че е нещо уникално и невиждано досега. Нито ще ви го препоръчам, нито ще ви отказвам, в случай, че сте решили да си го купите. В следващите дни ще разуча състава на крема и ще допълня, ако сметна за важно, публикацията с информация по този въпрос.

IMG_2350IMG_2352

This entry was posted in Бяла козметика. Bookmark the permalink.

Leave a Reply