Butter London Queen Vic Lippy

IMG_1516

  • Име -> Butter London Queen Vic Lippy (US & Canada only)
  • Бранд -> Батър Лондон     
  • Предназначение -> Глос за устни($18 за  7 мл)    
  •  Къде? -> Online http://www.lookfantastic.com/brands/butter-london/butter-london-lippys.list с безплатна доставка до България 
  • Оценка -> 4/6

Избрах този гланц за устни, защото вече имам лака със същото име и цвят. http://coquelicotta.com/?p=281. Според етикета е формула без лоши съставки – парабени, сулфати, фталати и всякакви подобни ужасии, но виждам, че минералното олио (paraffinum liquidum) е първа съставка в списъка и ентусиазма ми относно ‘изчистената формула’ веднага изчезна. Ако бях прочела състава предварително, нямаше да го купя, дори в златна опаковка да ми беше поднесен. Цветът се резервиран само за Щатите и Канада (нямам обяснение по въпроса), но английските сайтове предлагат други глосове на Батър Лондон. Бранда е от Англия, няма как да не е включен.

На усти стои добре пигментиран и блестящ, не лепне и мирише апетитно на бисквитки.Стои носитен тъмно лилав,люляков цвят и е просто прекрасен.Много сходен с лака Queen Vic. Едва на 3-тия час се наложи да подновя и смятам, че за глос,по отношение на трайност не може да искам повече.Също така,усещам устните си омекотени,дори след отстраняване на гланца,имам усещане,че в продължение на часове съм носила подхранващ,мазен балсам.

Оценка 4/6. Минералното олио като основна съставка просто ми боде в очите и ме отказва да задълбавам в други цветови асортименти на Lippy Butter London.

IMG_1511 IMG_1513 IMG_1523IMG_1547 IMG_1533 IMG_1549 IMG_1490 IMG_1491

 

 

This entry was posted in Butter London, Грим. Bookmark the permalink.

One Response to Butter London Queen Vic Lippy

  1. Pingback: CoquelicoTTa | Butter London Queen Vic

Leave a Reply