Обувки,обувки…

Бях обещала още в най-първите публикации, да споделям тук и за своите гардеробни находки.При мен няма да откриете дрехи от висшата мода…нито пък бих дала толкова много пари.Е,ако в перспектива стана милионерка,иначе -хайде, нема нужда.

Кардхолдър на Банана Републик съм от 2009-та и благодарение на тяхната кредитна карта,получавам перманентно намаления от 30-40%.Когато ходя,винаги е спокойно,няма блъсканици,затова и 85% от дрехите ми(а и на цялото семейство) са с етикет GAP и Banana Republic.Гап се продават в България(имат магазин в The Mall),за БР не съм сигурна.

Днес ще ви покажа находките си за обувки от последните 2-3 месеца.Нямам предпочитана марка,купувам удобни обувки и не се водя от бранд/цена.

1/Geox Piuma, непретенциозна обувка за ежедневно носене.Около $60-70 платих,намаление от $100.

пиума

 

2/Naturalizer Bibi в тюркоаз (напълно непозната марка,но обувките струват не повече от $30,затова реших да ги взема).Страхотно удобни са и красиви.

биби

 

3/Cole Haan Danni Sandal,сандали тип гладиатор.Купих си ги на голямо намаление преди няколко дни от Neiman Marcus, 0т $115 на $38.Ще си ги нося с голямо удоволствие,цветът е разкошен.

cole haan

 

4/UGG Josie,около $200.Носят се по два начина,като къс ботуш (подвива се кожата) и дълъг ботуш.Носила съм ги само веднъж и едва ли скоро ще ги сложа.Предпочитах да бяха малко по-ниски.

УГГ

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply