Estee Lauder Idealist Dual-Action Refinishing Treatment

idealist

 

  • Име -> Estée Lauder Idealist Dual-Action Refinishing Treatment
  • Бранд -> Есте Лодер
  • Приложение -> Ексфолиант за лице ($52 без такса за 75 мл)
  • Текстура -> Крем с ексфолииращи частици
  • Къде? -> В магазините, където се продава марката
  • Оценка -> 5.5/6

Tази маска силно ме заинтригува,още повече,че е подписана от Estee Lauder,което вече звучи обнадеждаващо.Харесвам бранда,ползвам го редовно,особено за бяла козметика.Колкото до ексфолианта,работи на принципа на микродермабразио,съдържа 30% гликолова киселина(Което е слаб процент,но за начинаещи е добро начало.Kогато правя домашни химични пилинг процедури ce влияя от 40% +).Действа на повърхността на кожата и неравният релеф,в следствие акне и други белези от пъпки,работи върху широки пори,смалява ги(това вече ще е чудо),почиства в дълбочина,освежава,ексфолиира,омекотява и полира.Препоръчват да се ползва веднъж седмично.

Така,на приказки звучи чудесно,нека сега видим как действа и в действителност. (следващата част от публикацията е писана 2 седмици по-късно,за да мога да събера достатъчно информация за маската).

Как да ползваме правилно Estée Lauder Idealist Dual-Action Refinishing Treatment : На измито и подсушено лице,нанасете крема.С кръгови движения,правете масажи на лицето в следващите 5 минути.Изплакнете и допълнете със серума от серията Идеалист.(за късмет,имам го).

След 3 процедури,моите впечатления :

Ако имате проблемна кожа,разширени пори,омазняване в Т-зоната или просто търсите разкошна маска,която да почиства и ексфолиира,да променя лицето ви от уморено и мрачно в освежено и озарено – тази маска е един добър вариант.Есте Лодер не ми плащат,за да им хваля продукта и не искам да звучи като реклама,но наистина съм впечатлена от продукта.Също така ухае цитрусово (което е изненадващо с оглед присъствието на гликоловата и салицилова киселина).Усетих кожата си добре почистена и полирана.Също така ми харесва загряващия ефект върху кожата,през първите секунди след намазването й,докато разтривате ексфолианта върху кожата.Частичките са малко груби,особено в участъците с пъпчици,лишеи и всички подобни гадории,които ми се случват през определен период на месеца,но не съм drama queen,така че не е big deal. 😀

Продукта може да намерите в категория маски/ексофолианти,струва $52 за 75 мл,за една процедура ви е нужно количество,колкото половин орех(другата половина съм я изяла) и има консистенция на много гъст,бял крем.Ползвала съм серумите от серията Idealist и ако за тях не съм УАУ,то този продукт ми понася определено по-добре.

Не мога да се изкажа относно порите и това,до каква степен са се свили.Нужни са време и редовна употреба.След 3 процедури с кремчето,не забелязвам все още такъв ефект,но усещам кожата си по-свежа и жизнена след всяко миене с Estée Lauder Idealist Dual-Action Refinishing Treatment.

Оценка 5.5/6 Не бързам с пълните оценки и супер адмирациите,защото това е продукт,който действа с времето и дава маскимални резултати на по-късен етап.Първите ми впечатления са,че при мазна,проблемна,пореста,увехнала кожа е много подходящ продукт.

idealist1idealist2idealist3idealist4 idealist5

 

This entry was posted in Estee Lauder, Бяла козметика, Маски за лице. Bookmark the permalink.

2 Responses to Estee Lauder Idealist Dual-Action Refinishing Treatment

  1. Pingback: CoquelicoTTa | CHANEL MASQUE DÉSTRESSANT PURETÉ PURIFYING CREAM MASK

  2. Pingback: CoquelicoTTa | Clinique turnaround instant facial

Leave a Reply