Make up for ever Pure pigment No.12

mufe1

Публикация номер 101 🙂

Душата ми излезе с този пигмент.Честно.Пробвах го преди броени минути и вмомента всичките ми пръсти,клавиатурата на белия макбук(е,вече розов) са ми нацапани и няма отмиване.Да не говорим колко прекалено розов излиза на снимки(кога ли ще остане време,за да седна и започна да чета книги за фотография?) Мислих си,че пигментите на МАС са трудни,но тези на MUFE са още по-пипкава работа.

Харесвам това,че са в практична кутийка,за разлика от тези на МАС,които са в бурканче и няма ‘дозатор’.Напомнят ми за единичните сенки на BareMinerals,които ще откриете в тази категория http://coquelicotta.com/?cat=57.

No.12 Fuchsia е супер,мега пигмент(споменах ли ви колко цапа?),$20 за 2,5 гр.

Това за мен е истински пигмент,чист и без примеси с други съставки.(както си мисля,че е случая с Мас пигментите,защото между двата продукта,намирам голяма разлика)

Нямам идея откъде може да бъде закупен,доколкото знам,Make Up For Ever не се предлагат в България,в английските сайтове също не ги намирам.Все пак,имайте едно впредвид,ако търсите чист пигмент за гримиране.

Снимки – утре,при първи петли. 😀

P.S. Е,не са по първи петли,защото първо довърших публикацията за Spice,Spice,baby на Too Faced   http://coquelicotta.com/?p=2462

За петното на ръцете ми бяха нужни едва 5,6 прашинки,за да постигна такава насителност.Клик върху снимките,за по-добро качество и размер.

mufe2

mufe1-1 mufe3 mufe4

 

This entry was posted in SEPHORA, Грим. Bookmark the permalink.

Leave a Reply