Nars Super Orgasm Blush

superorg4

  • Име -> Nars Super Orgasm Blush
  • Бранд -> Нарс
  • Приложение -> Руж ($28 за 4,5 гр)
  • Къде? -> В магазините, където се продава марката
  • Оценка -> 5.5/6

Ружът,който е в мини версия 3,5 гр ,е подарък към поръчка от сайта на НАРС.Оригиналните цифри са 4,5 гр,на цена от $28 без такса,за територията на Щатите.

Като за начало,мисля,че всички се впечатляваме първо от името – SUPER ORGASM,супер оргазъм.Не знам кой го е измислил,но е,нека да речем..интересно и оригинално. 99% процента съм сигурна,че е женска идея.

Блъша е част от стара колекция от 2008-ма,но е хитов продукт(мечта за всяка жена,явно 🙂 ),който се продава дори 5 години по-късно и представлява всъщност подобрена версия на Оргазъм,който е друг мотивиращ за носене руж.Аз лично,не правя паралел между двата,най-малкото защото цветово не се доближават(единият е прасковено-розов,другият е чиста роза),но все пак не притежавам Nars Orgasm Blush,затова предпочитам да не задълбавам темата за сравнение помежду им.

Нямах намерение да правя публикация за ружа,не защото няма какво да кажа,а защото по принцип,мини продуктите ми може да не будят интерес у читателите.Истиината е,че получавам доста подаръци към поръчки – маркетингов трик за повече клиенти,защото виждате,че в хипер консуматорска държава като САЩ,хилядите брандове се конкурат помежду си и трябва да дават плюс,за да съблазнят клиентите,за да не отидат при конкурента.Плюсовете тук се изрязяват под форма на подаръчета към поръчки,дребни намаления и т.н.

След отклонението(вълнувам се живо от всичко,свързано с маркетинг и пазар) и обратно към Супер Оргазма на Нарс – както казах,цветът е прасковено-розовеещо,който на моята кожа стои доминиращо розово.Интересното тук,освен името,е това,че пресованата пудрата съдържа едри глитери,за които има противоречиви мнения.Някои ги намират непрактични и полепващи по лицето и дрехите,други,в това число и аз,смятат,че размера няма значение…на брокатите.Не ми пречат,не съм забелязала да се напрашват,да падат частички.

Oценка 5.5/6 На снимки и върху кожа,изглежда така.На 4-та и 5-та снимка са по-тъмни, за да се види цвета и при по-слабо осветление.

superorg superorg1 superorg2 superorg3 superorg5 superorg6

superorg7

This entry was posted in Грим. Bookmark the permalink.

Leave a Reply