MAC Betty Bright lipstick (Archie’s girls collection)

бети1

Новата колекция е вече налична и броени часове след лансирането й на сайта на МАС,поръчах това,което най-много ме грабна от анонсираните снимки -> червило Betty Bright lipstick със сатенен финиш ($16.50 за 3 гр).

Първо и най-много ми допадат опаковките,едни такива закачливи,веселяшки,свежарски и без съмнение,интересни.Да не споменавам и оригинални.

Вярно е,че поръчах на сляпо,без проба и оглед на живо,но червилото се оказа точно това,което харесвам и очаквах – коралово-розово(макар,че е описан като light vibrant peach),прилична пигментация и мазен,глоси финиш.Аз лично,не виждам нищо прасковено,но знам ли…на други устни може да се прокрадне и тази багра.Осигурява добра покривка на устните(на снимките съм нанесла 2 слоя).При мен издържа вече 3-ти час(да,да..започнах работа по снимките още в 7:30 сутринта),без да се налага да повторя.Споделяла съм навярно,че не съм голям фен на червилата на МАК,имам,но не са сред първите,към които бих посегнала.Забелязвам,че съм загубила цвят в плънката на долната устна,но това се случва с 99% от червилата ми.Не го усещам хидратиращ,нито омекотяващ,нито пък изсушаващ.Нормално,стандартно червило.Има лек вкус на тестяно.

Доволна съм и бих огледала други продукти от Момичетата на Арчи,харесала съм си един от пигментите например,но преди да видя,няма да купя.

Струва ми се,че с всяка лансирана нова колекция,МАС увеличават цените за сметка на грамажите.

Оценка 5.5/6 Като цвят не е нищо невиждано и неправено досега,но ми харесва опаковката,харесва ми как стои на устни.Давам си сметка също така,че не е цвят,които би се харесал на болшинството,нито пък е подходящ за всякакви устни и кожа и въпреки това смятам,че е едно чудесно,лятно червило.

P.S. Имам чувство,че прави устните ми по-плътни и по-сочни.Не мислите ли? Хм…

бети1-1 бети2 бети3 бети4 бети3-1 бети5

This entry was posted in MAC, Грим. Bookmark the permalink.

Leave a Reply