MAC Cremeblend Blush – So Sweet,So Easy

IMG_9007

  • Име -> MAC Cremeblend Blush – So Sweet,So Easy
  • Бранд -> MAK 
  • Приложение -> Кремообразен руж
  • Текстура -> Крем ($21 за 5,6 гр)
  • Къде? -> MAC, The Mall 
  • Оценка -> 6/6

Непознат продукт на МАК,който купих преди месеци и съм любопитна(вече!) да узная как стои на кожата.Бързам да направя снимките на непокътнатият руж,преди да потопя доволно ръце,четки и да мацам,мацам…Ентусиазмът ми относно грим е на приливи и отливи.Има периоди,когато които бързам да пробвам нещата,които съм купила по-рано през деня.Друг път,купувам даден продукт,защото е хвален или част от лимитирана колекция с ограничени бройки,който бързам да имам,но прибирам в шкафове за ‘когато му дойде времето’.

Разбира се,оставам вярна на душата и тялото си,So Sweet,So Easy е в цвят бонбонено розово,от контейнера изглежда разкошно.

Ружа е вече нанесен на лицето ми.Първи впечатления :

– пълна липса на миризма(би било чудесно,ако сложат бонбонена есенция примерно,за по-добър ефект)

– предпочитам ружове в прахообразна форма,по-лесни са ми за употреба,но при този руж забелязвам,че няма как да предозираш.Изглежда натурално,слива се с млечната ми кожа,не остава намазано розово петно.

– цветът е красив,получавам добра пигментация на скулите,повторих няколко 2-3 пъти.Ползвах пръсти и дунапренен тампон(от тези,които раздават из парфюмериите).Пробвах също така и четката на МАК за коректор MAC brush #195,с която също постигнах прилично нанасяне.С това разполагам вмомента.

– относно трайност,нямам все още пълни впечатления,при първи опит издържа около 4 часа,след което забелязах значителна загуба на цвета.Розовото не стоеше барбенски наситено,а по-скоро бледо,но все пак забележимо.

– усещам кожата си мека.

Оценка 6/6 Ще си го ползвам със здраве,наистина много ми харесва като цвят.В опаковката намерих лист с обяснение за това,че ако случайно на повърхноста на ружа се отделят капчици олио,това не означава,че продукта е развален(забелязва се на снимките).Съветват да разбъркаме  формулата с пръст/четка,за да добием отново еднородна смес.Предпочитам да не ми се случва повече.

IMG_9075 IMG_9073 IMG_9058 IMG_9062 IMG_9041 IMG_9078 IMG_9080 IMG_9092 IMG_9087 IMG_9096

 

This entry was posted in MAC, Грим. Bookmark the permalink.

Leave a Reply