Bed Head Tigi Dumb Blonde Smoothing Stuff

IMG_3347

Това е публикация,която правя вмомента в движение,и която обещах на моята приятелка.И двете сме с разхвърчани,непокорни коси,забелязала е,че косата ми изглежда по-пригладена на последните снимки и ме попита какви нови продукти ползвам.Шампоана и маската не съм сменяла скоро(ползвам вмомента Redken Extreme),но финишите редувам почти всяка седмица и последно време се засилвам към Bed Head Tigi Dumb Blonde Smoothing Stuff.

Тези снимки за нея и за всички вас,които имате сходни коси с нашите.Кремчето е малко,около 50 мл,но икономично.Поръчала съм го от този сайт http://www.beautybay.com/haircare/bedhead/dumbblondesmoothingstuff/, струва около $12,сега виждам,че е намален на $11.79. Не съм никаква фенка на Бед Хед продуктите,опаковките ми са детински,всичките им продукти ухаят мега изкуствено и химично,но кремчето е наистина добро.Не е мазно,тип масла,кристали.Обещава блясък,анти фриз ефект,сатенено чувство при допир,хидратира.Пише,че е за руси косици,но предполагам,че е подходящ продукт и за брюнетки.

За моята коса,ми е необходимо около 1 ч.л продукт.Също така,комбинирам с една пръскалка на Alterna,за допълнителен блясък или кристалите на Fekkai ,които също са много добро попадение и ще пиша за тях идните дни.Всичките тези продукти слагам на подсушена с кърпа коса и преди да издухам със сешоара.

Нямам специална снимка на косата си вмомента(може би по-късно,ако ми остане време),но ето как изглежда като дължина и полиране .http://instagram.com/p/VPL8cOMQl-/

IMG_3352 IMG_3357 IMG_3365 IMG_3372 IMG_3378 IMG_3418 IMG_3393

 

This entry was posted in Коса. Bookmark the permalink.

Leave a Reply