MAC Paint Pot in Painterly

IMG_5802_2

  • Име -> MAC Paint Pot in Painterly
  • Бранд -> MAK 
  • Приложение -> Mултифункционален продукт
  • Текстура -> Крем ($18,50 за 5 гр)
  • Къде? -> MAC, The Mall 
  • Оценка -> 6/6

Честно казано,съвсем бях изключила за Пейт Потчето,докато не прочетох онлайн за въпросния продукт  и ми светна,че имам бурканче,купено преди известно време,никога неползвано,прибрано в шкафа и разбира се,забравено.Иключителен хаос цари в русата ми главица(натурална блондинка съм с пристъпи на потъмняване на косата…което ме подсеща,че доста отлагам фризьора вече).

Според описанието в сайта на МАС,Пейнт пот са силно пигментирани оцветители за очи с кремообразна форма,която осигурява интензивен цвят на клепачите.Може да се ползват самостоятелно,като сенки или като база,съчетана с други продукти-сенки,очн линия и т.н.

Серията включва 16 нюанса,от които имам и ще снимам Painterly.Описан е като бежов нюд и да,абсолютен телесен цвят с лек,розовеещ подтон,който се чудя дали въобще ще се забележи,веднъж на кожата.Нека да видим.

Нанасяне – използвах пръстите,защото ми е по-удобно.Всъщност,винаги когато боравя с кремообразни продукти(дори и ФДТ),предпочитам пръстите,пред четки.Нямах никакви затруднения,добре се размаза,изсъхна и загуби първоначалният си кремообразен финиш.Не долавям никакъв мириз.Доста блед,неутрален цвят като за индивидуални сенки,който аз ще ползвам като база за други цветове.

Оценка 6/6 Удобен и приятен продукт.Бих купила и в други цветове.

На снимките съм насложила от продукта,поне 3-4 пъти повтарях,за да добия достатъчно наситен цвят,за да бъде уловен от камерата.Искам да кажа,че има контрол над пигментацията.Ако я искате по-динамична – наслагвайте до желаният цвят,ако искате по-лек нюанс,например за база – 1-2 пъти пасаж с четката/пръстите са достатъчни.

IMG_5805_2 IMG_5812_2 IMG_5827 м IMG_5847_2 IMG_5835

 

This entry was posted in MAC, Грим. Bookmark the permalink.

One Response to MAC Paint Pot in Painterly

  1. Pingback: CoquelicoTTa | Stila Smudge Pot gel eye liner KITTEN

Leave a Reply