Guerlain Super Aqua-Body Serum

IMG_7097

  • Име -> Guerlain Super Aqua-Body Body Serum
  • Бранд -> Герлен
  • Приложение -> Хидратиращ лосион-серум за тяло ($114 за 200 мл) 
  • Текстура -> Крем
  • Къде? -> В магазините, където се продава марката, online  http://www.feelunique.com/brands/guerlain/hydrating-care
  • Оценка -> 5.5/6

Навярно много от вас,са си казали ‘Тази добре ли е,дала е 180 лева за лосион за тяло?’…аз,защото си го казах мислено веднъж,та затова,няма да се изненадавам и от подобна реакция от ваша страна.

Наистина,цената е трудна за преглъщане,но ей така,за лично удоволствие – купих го.

Страхотен е,често и без да си кривя душичката.Ако имах парички в изобилие,бих си го купувала най-редовно.Уви,не съм точно така и затова не се очертава скоро да повторя покупката.Не е и задължително,всъщност.

Конкретно за крема,обещава супер хидратация.Ползвала съм маската за лице от серията Super Aqua и не беше лоша.Също така,обещава богата формула откъм съставки,копринено усещане при докосване,овлажнена и подхранена кожа,изравнен тен,анти ейджинг ефект в борбата с времето.При продължително време на употреба,промена глобално състоянието на кожата..накратко,най-най-най.Как да не си го купиш,при такива силни обещания? 🙂

Лосиона пристигна преди няколко дни(заедно с Метеоритните перли за лице,за които също подготвям публикация съвсем скоро и подарък към поръчката,снимка -> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=217534535059192&set=a.181519175327395.63694.178206882325291&type=1&theater).Веднага беше пробван и първото нещо,което ме грабна е божествената миризма на букет рози и още нещо.Опаковката е абсолютно луксозна,както си му е реда при Герлен.Помпичката прави флакона,супер удобен за ползване и след като ми свърши серума,бих си я ползвала за други продукти,които са в по-неудобен контейнер.

Първите ми впечатления са,че лосиона е наистина страхотен.Прави кожата копринено мекичка на допир.Миризмата е доста силна в началото,губи се на около 3-тия час,но мекотата си остава.Божествена кожа на допир,като полирана.Подведох се по наименованието ‘серум’ и честно да си кажа,не очаквах кремообразна консистенция,а по-скоро рядка смес,тип гелообразна и лепкаща,каквито са повечето серуми,които съм ползвала.Това не е минус,а просто отчитам изненадата.В самият крем забелязвам блестящи микрочастички,които обаче се губят на кожатa.

Не намирам списък със състава (има интересни елементи),но ще пробвам да го хвана с камерата.

Оценка 5.5/6 Само и единствено заради цената.И да искам,други негативи не мога да намеря,няма да намерите и вие,ако си купите лосиона. 🙂

IMG_7125м IMG_7152 IMG_7120 IMG_7169 IMG_7182IMG_7122 IMG_7119

 

This entry was posted in Guerlain, LUXURY BRANDS, Бяла козметика. Bookmark the permalink.

One Response to Guerlain Super Aqua-Body Serum

  1. Pingback: CoquelicoTTa | Yes to carrots Super rich Body Butter

Leave a Reply