SULTRA the Bombshell 3/4 inch

IMG_8149

SULTRA the BombShell 3/4 inch e професионална маша за къдрици,която поръчах мииналата седмица от Сефора и получих по същото време.Ползвала съм я вече 2 пъти,като успях да се изгоря страхотно гадно на ръката и все още лекувам раната.

Машата загрява на 182 градуса и прави къдрици в рамките на 3-4 секунди.Изключително бързо се работи,за моята дължина коса,ми отне около 25-30 минути,без да споменавам това,че нямам опитна ръка в ползването на такъв тип продукти.При мен издържат в прилична форма в продължение на 3 дни,като не ползвам специален стилизиращ продукт за къдрици.

Самата маша е с керамично покритие,направена по японска технология Kyocera® Ceramic Heater Technology с инфрачервени лъчи,които не похабяват косъма.

Размерът е 3/4 инч,подходящ за ситни и средно едри къдрици,за дължини около раменете,най-подходяща за боядисани,повредени,сухи разхвърчани коси(приглажда косъма,докато къдри).За по-едри къдрици,Султра ви предоставя варианта с 1 инч маша.

Сетът включва освен машата,термозащитна ръкавица и калъфче.В американската Сефора струва $130 + 10на долара такси.Ако се интересувате от машата или други продукти на Sultra,виждала съм ги налични в Амазон.

На снимките,които предстои да видите,имайте впредвид,че след като накъдрих косата,упорито на няколко пъти минавах с четка,за да ‘разбия’ къдриците,тоест да получа ефект на обемна и чуплива коса.

IMG_8108 IMG_8126 IMG_8127 IMG_8123

 

This entry was posted in Коса. Bookmark the permalink.

Leave a Reply