Estée Lauder Pure Color Crystal lipstick #20 Rose Envy

IMG_7241

  • Име -> Estée Lauder Pure Color Crystal lipstick #20 Rose Envy 
  • Бранд -> Есте Лодер
  • Приложение -> Червило за устни($25 за 4 гр)
  • Текстура -> Крем 
  • Къде? -> В магазините, където се продава марката
  • Оценка -> 5.5/6

Получих това червило като част от подаръчна чантичка,запълнена с делукс/мини размер продукти.Снимки и повече инфо, тук-> http://coquelicotta.com/?p=4162

Все още не съм го пробвала и стои само гледано.Исках първо да направя снимки в приличен вид,преди да го сложа на устните.Е,дойде и този ден.Времето,ех,времето,толкова е толкова дефицитно зa нас,Човеците,дори банкнотите не са толкова значими,колкото него…не мислите ли? 🙄

Изоставам с ревютата,а имам над 40 нови продукта,които чакат ред.Понякога лакомията ми за козметика няма граници и съм си обещала,че през идните летни месеци,докато съм в България,няма да купувам излишни продукти и ще предпочета марки,които тук ги няма.Като например,ще ме попитате? Като например,NUXЕ,за които чета суперлативи,а и когато битувах във Франция,съм си вземала някои техни неща..по спомен,бяха на нивото на Виши,поне за онези си години.

В плюс,не намирам логика в това,да купувам Ланком от България,когато имам достъп до марката на всеки ъгъл тук,при това,с по-добри цени от там? И защо да пълня още куфа..момент,това едва ли ви вълнува.Простете,за отклоненията ми,започнах да вписвам мислите си,никому ненужни,а и темата не е за това.Темата беше за….(поглеждайки заглавието),червило на Есте Лодер от серията Pure Color Crystal,номер 20 Rose Envy.

Държа да отбележа,че на снимките,НЕ е оригиналната гилза.За повече инфо,питайте мистър ‘всичко знам,всичко мога’ Гугъл.Моето червило е все пак подарък и явно от ЕЛ са решили да направят икономия(еххх,че стисняри) и затова моето е в най-обикновена бяла пластмаса…така си обяснявам нещата,причината може да бъде и друга,знам ли? Върши нужното предназначение,със сигурност предпочитам стандартен тип гилза,пред ретро ефекта на гилзите на Guerlain Rouge/Shine Automatique,например.

По-важно е съдържанието,което,бързам да ви успокоя,е в пълен размер. 4 мл,а в грамове около 3.70 гр.Сметнах без помощ и калкулатор,защото съм математичка ..в мечтите си.

Червилото е описано като наситено,страстно малиновеещо розово с вибриращи златни микро шимери,които дори на устните се забелязват.Много приятно червило,оставя усещане за добре овлажнени и напоени устни тип мазен балсам.Блясък,има и блясък,също така.Като трайност,ех,трайността не е сред плюсовете му.На моите устни издържа около 3 часа макс,след което вече забелязвам сериозни пропуски в пълнежа на долната устна,по контура на горната…абе,трябва си подновяване.

Оценка 5.5/6 Харесва ми цвета(малиново-ягодовите са ми най-най любими),свежарско пролетно-летен,овлажняваща формула.Дори мирише поносимо,което е цяло чудо,с оглед това,че е червило на Есте Лодер.Иска ми се да беше и дълготрайно.

IMG_7211 IMG_7235 IMG_7240 IMG_7275 IMG_7280

This entry was posted in Estee Lauder, Грим. Bookmark the permalink.

Leave a Reply