Guerlain Météorites Perles 03 Teint Doré

IMG_7470

 • Име -> Guerlain Météorites Perles 03 Teint Doré
 • Бранд -> Герлен
 • Приложение -> Oзаряваща пудра ($58 за 30 гр) 
 • Текстура -> Пудра
 • Къде? -> В магазините, където се продава марката, online  http://www.feelunique.com/p/Guerlain-Meteorites-Pearls-30g
 • Оценка -> 4/6

Откъде да започвам? Не мога и не мога да ги харесам тези Метеорити и това е.Имам мостри от 01,имам мостри от 02,сега взех пълна кутия 03 с идеята да го поставя в категория ‘одобрени’…ейми,не става.

Кое харесвам (че е по-кратко) :

– Страхотна миризма на виолетки… връщам се в детските години,когато като малка ядях по цял пакет бонбони виолетки.Толкова вкусни бяха.Не знам дали все още се продават,но това е най-първата ми асоциация,всеки път,когато прочета/чуя за Метеоритите – пакетче виолетки.Герлен винаги се грижат за уханието на продуктите си,били те от бялата или цветна серия.

-Интересна кутия,оригинално поднесен продукт под форма на топчета(идея,която знайни и незнайни марки изкопираха на по-късен етап).

Какво не харесвам :

– Ами,всичко останало 🙂 Ефект – никакъв,нито с 01,нито с 02,нито с 03.Получавам леко озаряване,но е толкова деликатно,че ако не знае човек за перлите по лицето ми,няма въобще да ги забележи или въобще да си направи труда да ме погледне в детайл.Най-много се издразних на евтинеещата бяла гъба в кутийката(предпочитах варианта с пухче),същите тези гъбички,които се раздават безплатно из парфюмериите,за да тестваш даден продукт.Не прикриват несъвършенства(дори и нюанс 01,който уж има и такъв ефект).

Нюанс 03 съдържа 4 цвята топчета:

светло сини : не знам каква е тяхната роля,но при мен нито озаряват,нито напудрят кожата.Въобще не си личат на кожата.Нада,Риен,Натинг,Ничиво…

светло лилави : оставям бледа следа по кожата,не озаряват

кремавите перли : озаряват и оставят лека,жълтеникава следа по кожата

кафявите : те допренасят за бронзовеещата следа,но такава мога да постигна със всяка една бронзираща пудра,била тя за 10 лв или за 80 лв.

На кратко,кремавите и кафявите топчета вършат цялата работа в нюанс 03 Teint Doré,останалите са за ефект,пълнеж и нищо повече.Получавам лек матиращ,озаряващ ефект и до тук.

Оценка 4/6 само заради това,че са Герлен,имат красив вид и ухаят,не,направо благоухаят на УАУ.Нищо повече не са за мен и поради тази причина ще заменя продукта с друг.

Изключително трудно ми беше да уловя пудрата върху кожата.Ако се вгледате по-детайлно в снимките,ще видите розовина по кожата ми.Това не е от перлите,а от силното търкане,което трябваше да си причиня,за да може поне малко да си личат.Насложила съм много продукт,поне 10 пъти минавах с четка,дори със самите топчета търках. :/

IMG_7494IMG_7600 IMG_7560 IMG_7557 IMG_7581 IMG_7518m IMG_7533IMG_7604 IMG_7655 IMG_7666

 

This entry was posted in Guerlain, LUXURY BRANDS, Грим. Bookmark the permalink.

4 Responses to Guerlain Météorites Perles 03 Teint Doré

 1. Betty says:

  Ох, от толкова време ги искам тези метеорити (само че 01).. но само попадам на негативни мнения..
  ..май вече размислих 🙁

 2. Polina says:

  “Нада,Риен,Натинг,Ничиво…” 😀
  Разбрах, разбрах.
  Мерси. Спести ми близо 107лв.

 3. Polina says:

  И гъбата наистина е подигравка, баси. Да бяха сложили нещо малко от изкуствен косъм – същият разход.

 4. coquelicotta says:

  Според мен не си струва и половината на 107-те лева.Имам 01,02 и 03 нюанси,не е като да кажеш,че нямам наблюдения.Просто озаряване и лек матиращ ефект,който ще постигнете с всяка една илуминираща пудра,далеч под тези пари.Да,гъбата наистина е подигравка,с оглед нивото,което искат да поддържат от Герлен…не им отива.

Leave a Reply