Stila Stay All day waterproof liquid eye liner Periwinkle

IMG_7824

Около коледните празници получих мостри на продукти на STILA (до преди това ги забелязвах из парфюмериите,но нищо повече) и бях впечатлена от качествената им линия.И така,за последните месеци,накупих няколко продукта в пълен размер,явно толкова съм била впечатлена,че дори съм дублирала едното трио сенки в Ethereal. Тъй като на мен не ми трябва дубликат,ще подаря сенките на някоя от вас,когато дойде времето да раздавам подаръци.Нямам търпение,а вие?

Хайде сега да се върна към темата,която е за течна очна линия Stila Stay All day waterproof liquid eye liner Periwinkle. Все още не съм я отваряла и пробвала.

Попаднах случайно на историята около създаването на Стила.Рових за инфо за нов сериал по АБС,който следя – Zero Hour (ама май няма да го бъде,защото е със слаб рейтинг).Та,в този сериал участва доктор Грийн от Спешно Отделение или по оригинално заглавие – Антъни Едуардс.Кликнах на биографията му,чета си,чета си и ‘женен за създателката,гримьор и бизнесдама, на козметичният бранд Stila.Кликнах и на нейното име,оказа се,че има блог http://intothegloss.com/2011/10/jeanine-lobell-makeup-artist/ (интересен е) и така проследих историята на бранда.Съвсем накратко – Стила идва от думата стил,която и на шведски е както на български,бранда вече е част от Estee Lauder Company.Собственичката го е продала преди няколко години,защото не е можела да насмага на финансирането и промотирането на продуктите.За подробности,четете в блога на жената,там,в заглавната страница,е описала суууупер подробно за себе си,кариерата и Стила.

Очната линия ми хареса заради цвета,но не ми харесва грамажа.Едвааа,едваааа 0.5 мл,за кое око по-наред,се питам? 😆 За сравнение,очната линия на Ърбан Дикей,която е 1,7 мл – http://coquelicotta.com/?p=3717. Ако изкарам 2 месеца при редовна употреба,пак ще съм доволна.

Нюанса е небесно синьо (Periwinkle) ,прилично пигментирано и чудесна опция за лятото.Съхне в рамките на 2,3 минути,така че като нанесене очната линия,не бързайте с останалия грим или въобще да пипате продукта.Четката е ултра тънка,и линията следователно,което за мен е по-добре.Установих,че по-лесно боравя като наслагване,вместо с 1-2 дебели линии.

Оценка 5/6 Ограничен грамаж.Можеха да се постараят малко повече.

IMG_7848 IMG_7863 IMG_7886 IMG_7877IMG_7888 IMG_7902 IMG_7929м

Спирала – Guerlain Maxi Lash,Oчна линия – STILA stay all day waterproof eye liner,Цвят – MAC Mineral Skinfinish Soft & Gentle

This entry was posted in SEPHORA, Грим. Bookmark the permalink.

Leave a Reply