Защо платих само $5 за шампоан, балсам и реконструктор на Джойко !

Защо платих само $5 за шампоан, балсам и K-PAK реконструктор на Джойко !

Перманентно получвам оферти с промоционални кодове и отстъпки при покупки, и реших днес, в този слънчев декемврийски ден, да се възползвам. Посока – най-близкият бутик за козметика и грим.

Бродех между редиците, в едната ръка – списанието с коледни предложения, в другата –  телефона. Погледът ми живо прескачаше от продукт на продукт, от цвят на цвят, от бранд на бранд. Като истинска про. Не ми беше трудно да разгранича новите попълнения по щандовете, а магазинът изглеждаше прясно зареден. Вече се бях отчаяла, че нищо не ми харесва и пътуването е било напразно, когато един коледен сет с козметика за коса, забави лутащият ми поглед. Joico http://www.joico.com/ са популярна американска марка hair care козметика и не са новост за мoята скромна персона и косата й. Комплектът Smooth Cure sulfate free – шампоан 300 мл, балсам 300 мл и мини реконструктор 50 мл. Цена – $19.95, която е повече от прилична за продукт от този клас. Закупени по отделно, трябваше да платя $45+.

Следва стандартната процедура – опашка, каса, маркиране, плащане, довиждане. Всичко изглежда редовно до момента с ваденето на кредитната карта.

 –  $5,32, please !

–  Excuse me,what did you say? $5 for all this stuff ?

–  That’s right.

Дори момичето на касата не разбра защо се получи толкова голямо намаление. Платих. Вкъщи разгледах касовата бележка и установих, че комплекта е маркиран на половин цена от обявената ( $9,97 ) +  намалението от $5 в добавка и воалаааа, продукти за коса, буквално и преносно безценни.

 Тук трябваше да кажа ‘ Добре дошли в Америка.’ , но ще се въздържа. Днес ( 14 декември 2012 ) се случи трагедия в начално училище в съседен Кънектикът – над 28 човека –  възрастни и деца, се сбогуваха с живота, по време на престрелка в начално училище. Изгубих настроение, апетит и усмивка. Като родител, съчувствам искрено на тъгуващите семейства и се моля да намерят мир в душите си.  Живеем в жесток свят !

(едит) : 15 дек. Изпробвах шампоана и балсама. Като за първо мнение и без предишен опит със серията – добри продукти. Косата ми е мека и лежерно падаща по раменете. Обещава изглаждане на косъма, но такъв ефект при мен не се забелязва.

joico

photo (21)

This entry was posted in Shopping, Коса and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Защо платих само $5 за шампоан, балсам и реконструктор на Джойко !

  1. Pingback: CoquelicoTTa | Грижи за косата или какви продукти използвам най-често

Leave a Reply