Estee Lauder – All about Serums (кратко резюме на 4 серума)

Тази публикация е посветена на 4 серума от линията на Есте Лодер,с които ще ви запозная и споделя личен опит.

IMG_8651

Става въпрос за :

Perfectionist [CP+R]Wrinkle Lifting/Firming Serum

IMG_8643

Също както останалите продукти от серията,този серум е насочен към зряла кожа с  доминиращи бръчки,дълбоки линии,кожа загубила еластичност и свеж вид.Работи на колагеново ниво чрез специално разработена от ЕЛ технология -> CPR-75 Technology.За ориентир,цените(без такса!) в Щатите следват да са $65 за 30 мл,$95 за 50 мл,$160 за 100 мл.

Лични впечатления нямам,защото не ми съответства на годините,а мострите,ще дам на човек,на който могат да бъдат от полза.Ако забележа ефект на видимо пригладена кожа с по-малко бръчки,ще допиша публикацията.

Idealist Even Skintone Illuminator

IMG_8641

Idealist серията е ориентирана към дами в тяхните 30 или такива,които имат проблеми като белези от акне,неравен тен,тъмни кръгове под очите,широки пори,зачервени участъци.Конкретно за серума,предназначен е да озарява кожата и коригира неравен тен,благодарение на 2 запазени технологии на бранда,Triple-Optic Technology и CorrectTone Technology.Обещава бързи резултати още след първата употреба.За ориентир,цените(без такса!) в Щатите следват да са $60 за 30 мл,$90 за 50 мл,$145 за 100 мл.

Ползвала съм го(малката разфасовка) и честно казано,при мен озаряване нямаше,но усещах кожата си освежена.Дали защото трябваше да бъда по-упорита и по-продължително време да го ползвам.Все пак не забравям,че ползвам много продукти едновременно и е трудно да се каже дали кожата ми изглежда в по-добър вид заради серум,крем,маска,тоник…

Вмомента съм запасена с много мостри от покупки и ще започна отново с редовно мазане преди дневен/нощен крем.Докато четох ревютата в сайта на Есте Лодер,оставам с впечатление,че или е много харесван или много оплют.Няма средно положение,като че ли…Чак да го оплювам,не бих си позволила.Щом даден продукт не ми действа както е описано,но и не ми вреди,никога няма да си помисля да го зачеркна така категорично.Ето,отново ще му дам шанс.

Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher 

IMG_8630

е другият серум от серията,който действа специално на широки пори и зачервена кожа.Обещава 1/3 смалени пори след 4 седмици употреба.Също така възстановява кожата и намалява зачервените участъци.

Вмомента го ползвам и много ми харесва.Мирише цитрусово,попива веднага и прави кожата ми меко кадифена на допир.Откъм пори не виждам кой знае каква промяна и не мисля,че ще стане чудо.Също се случи и с Визионера на Ланком – няма УАУ ефект,но за сметка на това,серумите са приятни за ползване и ако не помагат,конкретно за даденият проблем,няма и да навредят.За ориентир,цените(без такса!) в Щатите следват да са $52 за 30 мл,$80 за 50 мл,$140 за 100 мл.

Честно,някой мисли ли си,че серум,крем,база,порите ей така,ще се свият и заличат? Те са резултат от години,години работан а кожата.Естествен процес,същото както растежа на косата,ноктите,така и с порите.

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex

IMG_8629

нощен серум,грижа за зряла,съсухрена кожа с бръчки.Омекотява,озарява,подмладява.Разработена формула с Хиалуронова киселина.От серията имам серума за околоочен контур,и в линка съм споделила впечатленията си -> Advanced Night Repair Eye Serum.

Tози серум отново не е подходящ за моят тип кожа,но мажа от време на време,когато се сетя.Не ми харесва миризмата,прекалено химична ми идва.Не мога да дам впечатления за това,как действа на бръчки.След 10-на години,обещавам(честна скаутска) да ъпдейтна публикацията с лични резултати.За ориентир,цените(без такса!) в Щатите следват да са $55 за 30 мл,$85 за 50 мл.

Като завършек,бил казала,че не съм голяма фенка на серумите,независимо кой бранд стой зад тях.Предпочитам една богата откъм съставки формула на дневният и нощният ми крем,нито чакам чудеса с употребата на който и да е било серум.Ползвала съм много(почти непрекъснато),както от големите имена марки,така и от дрогерийни Лореал,Нютроджина,Олей,но за никой няма да кажа УАУ.Просто не е продуктът,без който не мога.Въпреки всичко, продължавам да купувам/ползвам серуми,защото са все пак в плюс за кожата ми.IMG_8646

 

 

This entry was posted in Estee Lauder, Бяла козметика. Bookmark the permalink.

Leave a Reply