Guerlain Rouge Automatique #141 QUAND VIENT L’ETE

IMG_0614

  • Име -> Guerlain Rouge Automatique #141 QUAND VIENT L’ETE
  • Бранд -> Герлен
  • Приложение -> Дълготрайно и хидратиращо червило ($35 за 3,5 гр)
  • Къде? -> В магазините, където се продава марката, online  http://www.feelunique.com/p/Guerlain-Rouge-Automatique-3-5g
  • Оценка -> 6/6

Хайде,хайде…откого го чакам? Нека да идва лятото,както призовава с името си,червило #141 от серията Guerlain Rouge Automatique.

Омръзна ми студа,снега,вятъра и всичко,донесено от зимата.Днес,19-ти март,NJ е събуди в една педя сняг и мрак.На какво прилича това? На нищо,разбира се!

Червилото е описан като цвят мандарина.Когато го пробвах на ръка,дали от изкуственото осветление в парфюмерията,ми изглеждаше повече малина,отколкото цитрус.В действителност,цветът е смес от малина и портокал.Определено се акцентира на оранжевеещата багра,което прави червилото чудно подходящо за пролетта.Забелязвам блестящи златни частички,чиито шимери също си личат на устните,но не толкова,колкото в гилзата и на снимките.По отношение на плътност,не е сред най-плътните,пигментирани червила,които имам от серията(със сигурност е по-интензивен цвят от #140 MITSOUKO) и изобщо,но въпреки това,с няколко нанесени слоя,червилото изглежда доста прилично на устни.За някои може да се приеме като балсам за устни,за мен е бедно пигментирано,но все пак,червило.Също така,ухае приятно флорално на рози,мисля(без изненади).При мен издържа около 4-5 часа(и тук без изненади),също толкова,колкото и с другите червила.Оставя устните овлажнени,меки,а самата формула е толкова лежерна,че дори забравям,че нося червило.

Оценка 6/6 Не крия симпатиите си към серията червила Руж Отоматик,не бих могла да дам по-малка оценка,защото…ами,заслужават адмирациите ми по всички параграфи.Това е достатъчен аргумент.

IMG_0587IMG_0601 IMG_0679 IMG_0649 IMG_0654 IMG_0742IMG_0747 IMG_0694

This entry was posted in Guerlain, LUXURY BRANDS, Грим. Bookmark the permalink.

Leave a Reply