SebaMed Почистваща пяна за лице

ккк

  • Име -> Clear face antibacterial cleansing foam
  • Бранд -> СебаМед
  • Приложение -> Измивно средство за проблемна кожа
  • Текстура -> Пяна, 150 мл
  • Къде? -> В големите вериги аптеки ( Марешки, Фрамар ), онлайн http://www.feelunique.com/brands/sebamed
  • Оценка -> 5/6

След прочетени положителни мнения за тази пяна, реших да поръчам от сайта, който вече споделих няколко реда по-нагоре. Получаването на покупки от Англия до Щатите ( Източен бряг ) отнема около 2 седмици, от момента на поръчката до момента, в който пощальонът ще остави пакетчето на входната врата.

Така. Получих продукта и прочетох етикета със съдържанието. На думи звучи чудесно : антибактериална пяна за проблемна кожа с p.H 5.5 , почиства порите в дълбочина, бори се с кожни раздразнения, акне, черни точки, подобрява цялостният вид на кожата, съдържа Пантенол. Пантенола е аналог на витамин B5, често използван в медицината и направата на козметични продукти.

Използвам пяната от няколко дни и спрях всички други измивни средства, с които разполагам. Не изсушава, не действа агресивно на кожата. Ще усетите кадифеност още в процес на отмиването й. Не пари на очите, което е голям плюс за измивните пенители. Лека, дискретна миризма с неопредена нотка, но приятна. По отношение на кожни раздразнения, бих казала, че виждам леко подобрение. Вмомента се боря с обрив, причинен от шаловете, които непрекъснато ползвам ( ползвах ) в зимните дни.

Бих поставила 6-ца в оценката си, но ще намаля с 1 заради консистенцията й. Буквално за секунди, поставена на кожата, от пяна се превръща в сапунеста, водна течност. Липсва ми тази гъста, обилна пяна, която получавах с еквиваленти при други брандове. Друг нагатив, който не желая да спестя – не измива добре грим.

Антибактериалната пяна струва около 15-20 лв в аптеките, икономична със своите 150 мл. Ако имате проблемна кожа или търсите дълбоко почистване на порите, защо не я пробвате?

себамедсебамед2

This entry was posted in Бяла козметика, Купено от супермаркета and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to SebaMed Почистваща пяна за лице

  1. Pingback: Noreia

Leave a Reply