DiorSkin Ultra-shimmering all over face powder #001 Rose Diamond

IMG_9461

  • Име -> DiorSkin Ultra shimmering all over face powder 001 Rose Diamond
  • Бранд -> Диор 
  • Приложение -> Ултра бляскава пудра/хайлайтър за лице($45 за 10 гр)
  • Текстура -> Пудра
  • Къде? -> В магазините, където се предлага бранда
  • Оценка -> 5/6

Продължавам да запълвам една от предпочитаните ми категории с нова публикация – тази за ултра бляскавата компактна пудра Роуз Даймънд с подпис Кристиан Диор. Изключително фотогенична, удоволствие за всеки фотограф.

Започвам първо с цветовете, които са всъщност причината, тази красавица да се кипри на козметичното ми шкафче. Бях в търсене на хайлайтър с розовееща следа. Търсих, пробвах, сравнявах, колебаех се. Пазара е затрупан с подобни продукти и е истина, колко трудно е за нас, непрофесионалните любителки на грим, да отсеем кое е добро и кое не, само след проба в магазина.

Много ми се иска да отнеса аплодисментите и да кажа, че пудрата е изцяло мой успешен избор, но ще излъжа. Препоръча ми я консултантка от Сефора, с доводите, че ще пасне добре на млечно бялата ми кожа и небесно сини очи.(клише) Права е! Държа да отбележа, че пудрата е 10 гр и силно икономична. Използвам я сравнително често (имам трудна кожа и избягвам да я натоварвам ежедневно с много химии), а контейнера има вид на неползван.Поставен на кожата, хайлайтъра боядисва в нежно, бляскаво розово, ненатрапчиво и дискретно. Пудрата идва в тъмносиня, ефектна опаковка в кафидено пликче и разбира се, картонената опаковка. В Щатите струва $45 (без такси). Поставям оценка 5, (единствено) защото ми се искаше да е малко по-трайна на кожата.

DiorSkin ultra shimmering all over face powder се предлага и в друг нюанс, за търсещите прасковено-бронзов ефект : Amber Diamond.

IMG_9525 IMG_9534 IMG_9549 IMG_9550 IMG_9586 IMG_9569 IMG_9576 IMG_9590 IMG_9617 IMG_9620 IMG_9621д

This entry was posted in Dior, LUXURY BRANDS, Грим and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to DiorSkin Ultra-shimmering all over face powder #001 Rose Diamond

  1. Pingback: CoquelicoTTa | Dior Diorskin Ultra Shimmering all over face powder #002 Amber Diamond

Leave a Reply