Покупки – ноември / декември

Известно време умувах над това, дали да има категория ‘ Шопинг ‘.

Защо, в случай, че ще ме попитате?

Защото не обичам да обикалям магазини за дрехи, ще ви отговоря. Трудно харесвам ..а и целият този процес на обличай – събличай, обувай – събувай (за дрехи говоря 😉 ) намирам за досадно и изнервящо. Първите час, два може да бъде забавно, но от там нататък, предпочитам да си спестя мъките. Всъщност, оптимизирала съм пазаруването на дрехи/обувки, така че да бъде приятно и бързо  – имам няколко предпочитани марки, знам в бутиците точно кое, къде се намира, не се лутам, не губя от златното си свободно време. В случайни магазини влизам рядко, почти никога, освен ако не съм забелязала по-рано някоя дреха и желая да я пробвам, вместо да рискувам с онлайн покупка.

От друга страна, изпитвам удоволствие да купувам детски дрешки ( толкова по-забавно е ), а GAP kids e мястото, където се чувствам кралица на шопинга, Шумахер зад волана на Ферари без скоростна кутия. Това е и редпочитаната марка дрехи за наследницата.

(колекция есен – зима Гап кидс) photo (26)

Тази година, за пръв път ходих на Black Friday @ http://www.westfield.com/gardenstateplaza   ( 23 ноември, ден след Тенксгивинг )  Oтчитам решението си за грешка и вместо да купувам подаръци за близки хора в по-спокойни дни, аз буквално се набутах в ужасяващи опашки, дълги колкото разстоянието София – Перник, а в тълптата се чувствах все едно бъркащо се тесто в машина за хляб. Почувствах се прецакана, самопрецакана … в резюме : потроших се ! Обичайните намаления в петъчния ден са 30% – 40%. От същите тези оферти можете да се възползвате и месец по-късно, когато отново има sale.

В следващите дни и наред с другите публикации , които обещах и по които работя, ще допълня този гардеробен пост със снимки на дрехи и бижута от изминалите 2 месеца. Надявам към края на седмицата да публикувам всичко това, което си бях поставила за цел, след което ще се отдам на кулинария, гости и предстоящи празници !!!

:–)

This entry was posted in Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply