Guerlain Rouge Automatique #123 Habit Rouge

IMG_0509

  • Име -> Guerlain Rouge Automatique #123 Habit Rouge
  • Бранд -> Герлен
  • Приложение -> Дълготрайно и хидратиращо червило ($35 за 3,5 гр)
  • Къде? -> В магазините, където се продава марката, online  http://www.feelunique.com/p/Guerlain-Rouge-Automatique-3-5g
  • Оценка -> 6/6

Гледайки го,все още непробвано на устните,усещам как ще ми стане навик да посягам към него най-често от всички останали червила на Герлен Руж Отоматик,които имам.

Цветът е тъмно,наситено червено с бляскав финиш.Почти вишнево.Страст,танго,двама…това са първите ми асоциации.Бързам да намажа устните(купувала съм го преди поне месец,да не би и два…),за да успея още утре да споделя с вас впечатленията си.

(на следващият ден,днес – 21 април)

Никакви съмнения,серията Guerlain Rouge Automatique е най-добрата вмомента на пазара за червила.След близо 10 цвята в колекцията ми,няма някое сред тях,което да ме е разочаровало,нито по отношение на цвят,нито по отношение на трайност и ефект.Аби Руж не прави изключение!

Изключително наситен и дълбок цвят,постигнат само с едно минаване на червилото по устните.Формулата е мазна,бляскава и трайна.Близо 5 часа,червилото стоя непокъпнато.Едва след като започнах да хапвам,забелязвах загуба на цвета.Всъщност,това беше по-скоро като отстранен най-горният слой на червилото,докато пигментираните устни си стоята все така червени.Мистър “I know everything”,каза че супер ми отива,но ме застарява(ама и аз не съм на 20 вече).

Оценка 6/6 Не намирам негативи.Плътен цвят,изключителна трайност,блясък и дава добър,плътен вид на устните.Надявам се да ви хареса и още повече – да си го купите 🙂

IMG_0510 IMG_0424 IMG_0435 IMG_0489 IMG_0520 IMG_0542 IMG_0602 IMG_0603

 

This entry was posted in Guerlain, LUXURY BRANDS, Грим. Bookmark the permalink.

One Response to Guerlain Rouge Automatique #123 Habit Rouge

  1. ilovewine@abv.bg says:

    Цветът е прекрасен, имам и аз едно нюансче от серията, отново червено, но много бързо се изтрива… Правиш ли нещо специфично при нанасяне?

Leave a Reply