Clinique Moisture surge CC cream (very light)

IMG_3935

  • Име -> Clinique Moisture surge CC cream (very light)
  • Бранд -> Клиник 
  • Приложение -> Колър Контрол крем ($35 за 40 мл)
  • Текстура -> Оцветяващ крем
  • Къде? -> В магазините, където се предлага бранда
  • Оценка -> 5/6    
  • Състав -> На снимките

Не знам откъде да започна.Много ми се иска да го похваля,да ви кажа “Давайте,момичете,пуснете се в дербите на СС кремовете”,обаче как да го направя с  въпросният крем на Клиник.Сърце не ми дава…!

На Клиник ряяяядко купувам нещо без проба или без железни ревюта,които да ме ориентират става или не става въпросният продукт.Същото важи и за крема,на който първо поисках мостра от моята най-добра приятелка Сефора.След няколкодневна проба на нюанс light,който ми дойде малко по-тъмен от предпочитанията ми,реших да купя най-възможният светъл вариант в цвят very light.Крема се предлага в общо 6 цвята,за да може продукта да е подходящ за всяка една жена,независимо тена й.

Кремът пристигна в един от тези пакети https://www.facebook.com/photo.php?fbid=253775878101724&set=pb.178206882325291.-2207520000.1367801272.&type=3&theater.Първите дни – аз и той,чудна комбинация,родени един за друг.Последните няколко пъти обаче жестоко се обривам и не мога да разбера къде е причината.Съжалявам,наистина съжалявам,защото кремът пасна на кожата ми(very light нюанса),омекотяваше,изразняваше тена,озаряваше я,създаваше ефект на натурален цвят (което винаги съм търсила в ББ,СС,тонирани кремове),не омазнява,не се губи на петна.

На снимките на продукта,ще покажа двата нюанса и разликите им върху моята БЯЛА кожа.Знаете си,но пак да спомена,СС-то нанесено на друг тен може да изглежда по по-различен начин.По-оранживееещата следа е нюанс light (горе),по-светлият  е very light (долу)

Друго,формулата е лека,хидратираща,усещам лицето си напоено и меко.Със своят SPF30,е идеален за летните месеци(с такова намерение го взех и си пожелавам дотогава да сме се сработили отново така,както в началото).Не прикрива напълно зачерявания и пъпки.Ако имате розацея или сериозно акне,не може да минете без коректор преди нанасяне на клиник продукта.

Оценка 5/6 Ако игнорирам факта с обриването(получих ситни червени пъпчици под форма на петна,което говори за алергия) и оценявам на база действието му върху кожата – давам 6.Но не мога да кажа УАУ,разбирате ме,при такъв сериозен проблем.Кремчето е едва 40 мл за почти $40(включвам и щатската такса от 7%).

IMG_3991 IMG_3937IMG_4047 IMG_3959 IMG_3978 IMG_3985 IMG_4008 IMG_4025 IMG_4034

 

This entry was posted in Clinique, Бяла козметика. Bookmark the permalink.

One Response to Clinique Moisture surge CC cream (very light)

  1. ilovewine@abv.bg says:

    А с алергична кожа ли си принципно? Много искам да си купя ББ, CC, но просто не мога да си намеря светъл нюанс… Very light, обаче, изглежда чудно. Колебая се, защото се обривам вече няклко пъти от продукти, които уж нямат алергени….

Leave a Reply