Stila eye shadow OASIS

IMG_8110

  • Име -> Stila eye shadow OASIS
  • Бранд -> Стила 
  • Приложение -> Единична сянка за очи ($18 за 2,3 гр)
  • Къде? -> В магазините, където се предлага бранда,онлайн http://www.beautybay.com/stila
  • Оценка -> 5/6
  • Състав -> На снимката

Поредната сянка на Стила,с която ще ви запозная.Откакто открих STILA в категория “Сенки”,като че ли ми е трудно да протегна ръце другаде.Наистина са много добри – и откъм пигментация,и откъм поведение върху клепачите.

ОASIS е сянка в цвят шампанско със златист подтон,един от 26 нюанса на как да кажа,класическите,стандартни единични сенки на СТИЛА.Някои от тях се включват в палитри,други се продават ексклузивно индивидуално.Имах нужда от подобен цвят,който да ползвам като база,върху който да положа по-дръзка багра.Като трайност с база от сутрин до вечер,по някой време през деня забелязах лека загуба на пигментацията.По избор,освежете грима или оставете така.Като текстура я усещам кадифена,не се праши и буквално от четката,сянката залепва на клепачите.

Оценка 5/6 Само и единствено заради минералното олио в състава.Ясно ми е,че именно то прави формулата мека коприна,но не може ли вместо тази ужасия да сложат хубаво масълце например? Разбира се,че не могат – нали ще им се оскъпи формулата (макар,че според мен,производственият разход за сянката едва ли надминава $8,а се продава за $18).

IMG_8119 IMG_8122 IMG_8132 IMG_8126 IMG_8133 IMG_8154 IMG_8135 IMG_8146 IMG_8177 IMG_8167

 

This entry was posted in SEPHORA, Грим. Bookmark the permalink.

Leave a Reply