Guerlain Shine Automatique #261 Rose Impérial

IMG_8846

  • Име -> Guerlain Shine Automatique #261 Rose Impérial
  • Бранд -> Герлен
  • Приложение -> Хидратиращо червило ($35 за 3,5 гр)
  • Къде? -> В магазините, където се продава марката, online  http://www.feelunique.com/p/Guerlain-Rouge-Automatique-3-5g
  • Оценка -> 6/6

Бях решила да не купувам повече червила Шайн Отоматик на Герлен,но не успях да подмина #261.Това е второто ми червило от серията,след Guerlain Shine Automatique # 265 Pao Rosa.Причината да не желая повече покупки се крие в липсата на тайност и дори прилична пигментираност на самите червила.

Империалската роза е включена към серията от пролетта на 2012-та година.Както подсказва името,е в розовата гама,силно шимерно с микро розови частици,но които се губят върху устните.Не отчитам особен блясък,признавам.От гилзата изглежда сладко розово,на устни оставя само бледа ягодова следа.Ухае страхотно парфюмно без никаква изненада,с оглед опита ми с марката.

Отново не усещам тежест върху устните,изключително лека,мазна формула тип балсам.Омекотява и подхранва.Като цвят и трайност – слаба пигментираност,трайност около 2 часа.Губи се равномерно.За мен това не е червило,а балсам за устни.Ако търсите дълбок цвят,с тази серия няма да го намерите.

Оценка 6/6 Изключително меки и сочни устни.Цвета не е нещо УАУ,а по-скоро дискретно ягодово,подходящ нюанс за всякакви поводи.

IMG_8828 IMG_8834 IMG_8872 IMG_8862

Под директна слънчева светлина

Под директна слънчева светлина

IMG_8891 IMG_8882

 

This entry was posted in Guerlain, Грим. Bookmark the permalink.

Leave a Reply