Дева Bio Vital Крем за ръце и нокти с био масла

IMG_8913

Първата ми покупка на български козметичен продукт от 2 години насам.Не мога и не искам да крия ентусиазма си.Честно,с ръка на сърце казвам,че ми втръсна от едни и същи марки,пък били и те Шанел,Диор,Герлен и компания.Исках нещо различно,нещо,което нямам при мен.

Крема за ръце и нокти на Дева хвана окото ми,както и другите изложени продукти от Био серията на бранда,но които не бързах да купя.Опаковките са интересни,особено сполучливо подбрани и дизайннати.Най-силно впечатление ми направиха надписите и разбира се,етикета “Вio”.

Кремът е разкошен,дори обмислям да се запася с няколко бройки за обратно към вкъщи.Не правя никаква разлика между него и другият,който ползвам вмомента,крема за ръце на L’occitane,също със силно присъствие на бадемово олио.Омекотява ръцете,попива на момента,без да оставя мазна следа.Нямам идея как действа конкретно на ноктите,защото повечето време съм с лак или гел.Не ми харесва силната захаросана миризма на есенция за химични сладки,но в никакъв случай,не е нетърпимо.

Оценка 6/6  Страхотен крем за ръце на повече от прилична цена.Струва 3,50-4 лв за 75 мл продукт.

IMG_8953 IMG_8928 IMG_8919 IMG_8968 IMG_8977

 

This entry was posted in Натурална Козметика. Bookmark the permalink.

One Response to Дева Bio Vital Крем за ръце и нокти с био масла

  1. Nina says:

    страхотно е кремчето и гела им за ръце с невен не е никак лош , консистенцията му е много лека и попива мигновено, една идея по-леко подхранващ е.

Leave a Reply