Figs & Rouge Cherry Blossom Lip Balm

IMG_5660

  • Име -> Figs & Rouge Cherry Blossom Lip Balm
  • Бранд -> Фигс анд Руж 
  • Приложение -> Балсам за устни ($8 за 12,5 гр)
  • Къде? -> Оnline http://www.feelunique.com/brands/figs–rouge
  • Оценка -> 5/6    
  • Състав -> Ricinus Communis Oil, Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera wax, Parfum, CI15850, Benzyl Alcohol, Limonene.

“НАЙ- добрите, които някога съм ползвала”, каза колекционерката на балсами за устни и побърза да се намаже с любимият здравец. Нека обаче започнем от начало.

Пазарът е затрупан с безброй кремове, масла, балсами за устни, но лично аз, не намирам по-симпатична, многоцветна и интересна кутийка, от тази на балсамчетата на Figs & Rouge.(говоря за стандартната линия).Това е първото нещо, което те грабва – опаковката. След това, разбира се, идва и самият продукт – мазен, гъст и вкусен ( миам миам) крем, който веднага попива в устните и ги оставя ултра меки. Като усещане бих го сравнила с червилата Too faced от серията La crème. http://coquelicotta.com/?p=1572

Конкретно за балсама за устни Cherry Blossom – не е това, което очаквах като консистенция.Получих оцветяващ гел, който трудно се нанася и го усещам тежък на устните. Идва ти да си избършеш устните, чувстваш ги мръсни. Половин час по-късно, дали защото свикнах, но положението беше търпимо. Цветът е съвсем дискретен, като за балсам на база масла, не съм очаквала силна пигментация.Изненадаха ме бляскавите частички. Хидратира, навярно и подхранва,както се твърди.

Оценка 5/6 Не бих купула повторно, единствено заради досадната гелообразна консистенция.За останалите продукти на бранда,съм ЗА с двете си леви ръце!

Формулата е 100% органик, натурален и изчистен от химии продукт, без минерално олио, парабени, изкуствени оцветители и аромати .

IMG_5675 IMG_5682IMG_5689 IMG_5702

cherry lips

This entry was posted in Грим, Натурална Козметика. Bookmark the permalink.

Leave a Reply