Micro Cell 2000 nail repair(Заздравител за нокти)

IMG_9687

За този заздравител е казано много,снимано също толкова,затова ще бъда кратка и обективна.

Бърза визитка на продукта:

Найл Репеър / Найл Витал 
заздравител за нокти – ГЛАНЦ. (26,20 лв за 12 мл)

За меки и лесно чупливи нокти. Възстановява протеиновите молекули в нокътната плочка. Заздравява нокътя, предпа зва го от счупване и нацепване. Може да се използва самостоятелно, или като база преди нанасянето на декоративен лак. 

Смятам да се присъединя към групата на доволните(защото четох и негативни коментари) и ще кажа,че това малко чудо в стъклено шишенце успя да ме избави от  перманентното чупене на нотките.Подобрение видях може би,около 2 седмици след началото на ‘терапията’.Честно ви казвам,в рамките на 3-4 месеца провах десетки продукти от американският пазар(скъпи,по-малко скъпи,големи марки,дрогерийни марки) обаче не успявах да се спася от този Ад.

Поръчах онлайн от сайта на дистрибутора за България. http://micro-cell.eu/shop.aspx Имайте впредвид,че се предлагат няколко вида заздравители,според интензивността на проблема,с който се борите.Аз взех най-силният възможен с гланцов финиш.Ползвам основно самостоятелно,много рядко като база.Например,на добре почистени нокти,добавям 2 слоя от заздравителя,след 2-3 дни подменям или просто слагам декоративен лак.Съхне много бързо,в рамките на минута.Ухае,както повечето лакове,абсолютно ужасно и химично.

Не ми допада това,че формулата значително се сгъсти(а го имам от месец и малко повече) и най-вероятно ще си закупя поне още един,даже два за резерва в Щатите,когато ми се наложи.IMG_9673

IMG_9691 IMG_9693След 1 месец употреба…

white

This entry was posted in Лак за нокти. Bookmark the permalink.

Leave a Reply