Estée Lauder Pure Color nail lacquer BLACK TURQUOISE

IMG_0454

  • Име -> Estée Lauder Pure Color nail lacquer BLACK TURQUOISE 
  • Бранд -> Есте Лодер
  • Приложение -> Лак за нокти ($20 без такса за 9 мл)
  • Текстура -> Крем 
  • Къде? -> Лимитиран продукт
  • Оценка -> 6/6

Успях да се сдобия с този цвят(буквално хванах последният влак,разбирайте – последно шишенце),защото е limited edition от колекция “Pure Colour Vivid Shine Collection”.

Доволна съм,защото за мен е колкото красив,толкова и специален нюанс.Специален,защото не е подходящ за всякакви поводи,нито е желан от всички жени.Има нещо различно в него,нещо драматично и тъжно,което ме очарова и в същото време,привлича.Асоциирам цвета с късна есен,ранна зима,когато студът нахлува под дрехите ти,но в същото време няма сняг,няма и лед.Едно такова междинно поле между 2 свята.

Изненадана съм,защото синята гама лакове не ми е сред най-предпочитаните.Разбира се,докато се колебаех дали да го купя или не(това се случва по някое време през пролетта),любезна консултантка от ъгъла на Есте Лодер @Nordstrom ми подхвърли небрежно,че е лимитиран цвят и скоро няма да бъде наличен.

Както подсказва името – дълбок тюркоаз със силно изразена черна нотка.Мистерия,загадка.Цветът е силно покривен и за моите нокти – траен,около 3 дни.За дамите без проблемни плочки(моята е мазна) може би ще държи по седмица и повече.Съхне в рамките на 3-4-5 минути,което пак ми е много.Търпение не е сред плюсовете на зодията ми,а 5 минути време с блокирани ръце може лесно да ме изкара извън зоната ми на комфорт.

Като негатив бих изтъкнала това,че лакът идва в масиииивно стъклено шише,вярно,че е впечатляващо,но в същото време тежко и неудобно за пътувания.

IMG_0453 IMG_0457IMG_0462 IMG_0484 IMG_0516IMG_0610

This entry was posted in Estee Lauder, Лак за нокти. Bookmark the permalink.

Leave a Reply