Empties (6)

IMG_8956

Няма за измиване на лице на L’occitane mousse nettoyante precieuse,това ми е втората.Не ми харесва,основно заради миризмата на буби (сега тук ще ми се изсмеете,но ако сте имали семейство бубари,на това ухае цялата им серия).И двете са подаръци към поръчки.Не бих купила,дори не смятам,че почиства до-добре,от която й да е друга пяна за лице.

PHYTO secret de nuit – нощна хидратираща грижа за коса.Ужасен продукт, имам за още няколко ползвания,но не желая повече мръсни калъфки,полепнали коси по тях.Не желая и след нанасяне,косата ми да прилича на мазна и некъпана със седмици.Откъм хидратация не виждам никаква разлика и като цяло никакво действие на този крем.Нощните грижи на Алтерна и Ливинг Прууф са на много по-добро ниво.

NUXE – тоник за лице от серията с розите Lotion tonique douce за нормална към суха и чувствителна кожа?? (тоест за всякакъв тип го разбирам).Просто ароматизирана вода,не усещам да освежава/почиства кожата.Леко пресушава също така.Категорично няма да купя повторно,а въпросния тоник го мъчих поне 8-9 месецa.
NUXE – Crème fraîche de beauté Лек крем за лице с минимална (за моят тип кожа) хидратация.Не бих купила повторно.

Living Proof – restore mask treatment.Това е една много любима моя маска,от най-любимата ми възстановяваща серия на марката (имам я и в пълноразмерен вариант,мини версията ползвах през морската ваканция).Ще купувам задължително.Мазна,гъста конситенция,съчетата с другите продукти от серията,прави чудеса с косата и това е серията,която основно ползвах в процес на преминаване от червенокоса в платинено руса(bleach,първо боядисване,след седмица второ,после кичури,после пак боядисване и тн.)

Еstee Lauder  2×15 ml Resilience lift – харесва ми серията,в частност кремовете.Мазни и тежки ми дойдоха за лятото,но същите тези съм ползвала и зимно време,където ми се отразяват по-добре.И все пак,скоро не мисля,че ще ми се наложи са купувам(за по-зряла кожа са).

Bubble&Charm Poppies and Posie. Част от комплект (крем за тяло,крем за ръце и душ гел),който ми подариха.Формулирани без парабени и фталати,въпреки това и двата крема ги ползвах за крака.Миризмата е супер химична на цветя(не неприятна,но много силна) и знам ли,нямам голямо доверие на непознати марки.Крема за лято(в дясно,голямата туба) е мазен,веднага се поема от кожата.Хареса ми,но ако трябва аз да купувам,бих предпочела по-популярни марки.

Двата дезодоранта на Dove и Secret  – нищо особено,ползвани през горещите месеци и за вкъщи.Не се очертава скоро да купувам,предпочитам натурални варианти.

This entry was posted in EMPTIES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply