Empties (7)

IMG_9167

Поредните празни опаковки:

1. The body shop shower gel – душ гел със силен аромат на малини.Ухае ми на едновремешните концентрати,които продаваха по магазините и се разреждаха с вода,за да станат сок.
Донесох го от Англия  (защото тук си нямаме Дъ Боди Шоп на всеки ъгъл  Crazy).Специално аз не съм впечатлена от душ геловете на марката и ако няма намаление или ако не са част от сет,не бих купила.Пенливи и ароматни без повече.
2. Alterna – мега,тотално любимата ми про марка за коса,за всички времена.Приключих втори спрей Bamboo Smooth Kendi Oil Dry oil mist. В темата за про грижите,не всички момичета харесаха спрея,но аз съм пристрастена и за последната година,няма къпане,при което да не съм го ползвала.3-4 пръскания на полуподсушена коса са достатъчни,комбинирам и с други финиши.Дава аромат,блясък,не омазнява,не отежнява косата,поприбира фриз(макар,че по тази линия имам по-сполучливи продукти).

Moisture Intense Oil creme от хайверената Caviar колекция.Имам цялата серия,която е за много суха коса и този при-уош не е звездата,в смисъл,че е стъпка,която може да се пропусне,а не,че е лош продукт.Ползва се преди шампоан,омазвам косата,изчаквам 10-на минути,след което отмивам и тогава продължавам с шампоан/балсам/маска или каквото ползвате.Прави косата като коприна,хлъзгава и разплетена още преди балсама.По време на сушене,помага да не се дърпа и поврежда косъма.Смятам да подновя,но не ми е наложащ.Ползвам друг тип серии,а и косата ми не е толкова суха вмомента.

Две мини х25 мл,подаръци към поръчка,на Caviar anti aging Replenishing Moisture milk leave in conditioner – мляко финиш за коса преди сушене.Много приятен крем,който ще купя в пълноразмерен вариант.
Caviar Repair Multi-Vitamin heat protection spray – отново финиш с витамини за коса(А,B6,B12,C,E) + биотин.Има за цел да подрани косъма,да го boost-не,също така предпазва при термична обработка.

3. Безсулфатни шампоан/балсам на марката OGX – Thick and Full Biotin&Collagen.Протеинова серия с биотин,витамини и колаген за заздравяване структурата на косъма,напомпва го и дава обем.Чак такъв обем,както обещава,не видях,но шампоана е нежен и много добре мие,без да премива.Балсама – предпочитам да е една идея по-мазен.Правят страхотен блясък,засега няма да подновя,но ще ги имам впредвид.

4.Lancôme
Крем за тяло Nutrix Royal Body за суха кожа – омекотява,хидратира,подхранва – наистина си върши работата.Формула,обогатена с Complex of Lipidéum,Royal Jelly,Shea Butter,Chestnut Peptides.Ухае точно така,както очаквам за крем за тяло,но предпочитам тези $35 да ги дам за боди масло на Ахава например.
Flash Bronzer leg gel е вторият продукт на Ланком от снимката.Не понасям бронзиращи продукти и всякакви такива,хвърлям.

5. сух шампоан на Batiste dry shampoo,за който всяка от нас е чувала/ползвала.И преди съм споменавала,че не съм фен на този тип шампоани,намирам ги за отбиване на номера.Щом косата е мръсна,миеш и това е,не замазваш проблема.Рядко ползвам,предимно 2-3 пръскания с цел освежаване.За мен не замесват миенето на косата.

This entry was posted in EMPTIES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply