Notа Bene

ПАРТНЬОРСКИ ПРОГРАМИ : 

Coquelicotta.com не участва в партньорски и афилиейт програми и не получава % комисионна при закупуване на продукт от ревютата. Линковете в публикациите (къде?) са дадени за ваше удобство и ориентир,без скрит материален интерес.В случай, че политиката на сайта се промени, вие читателите,ще бъдете уведомени,защото смятам, че така е редно!Всички продукти са закупени с лични средства за некомерсиална употреба.

СНИМКИ : 

Без да имам големи претенции и най-вече,поради липса на свободно време, за да задълбавам в професионалната фотография, държа да отбележа, че снимките, както и съдържанието на целият сайт, са обект на авторско право и моля всеки, който желае да ги използва разумно, да ме осведоми предварително за намеренията си.Снимките са минимално обработвани (основно адаптиран размер и изрязване), защото фотографията има за цел да клонира даден елемент от обкръжението ни, а не да го преправя през нечии чужди очи,призми и критерии за красиво.Разбира се,дори и ние,божествените,си имаме своите несъвършенства (пъпка, неравен тен..) които предполагат тяхното фотошопване, за да можете вие, драги простосмъртни читетели,да се зарадвате максимално на дадена снимка. 

За да разгледате дадена снимка в оригинален размер и максимално добро качество,моля да ‘кликнете’ с мишката върху й или да дръпнете котката за опашката,при наличие на такава у дома.

ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ : 

В случаите на правописна грешка или неясен текст,моля да ми се обърне внимание,за да нанеса нужната корекция.Нека бъдем грамотни на роден език!

Благодаря за вниманието!

Leave a Reply